Mister No klasik maceralar 120-193 sayilari

All4all

Kıdemli Üye
23 Haz 2016
189
576
Manaus
Merhaba,
Soruyu bu sekilde konu basligi olarak sormam dogru mu bilmiyorum. Eger yanlis bir methodsa simdiden affedin.
Epeydir merak ettigim bir durum var. Forumumuzda Mister No nun orjinal sayilari 120 ve 193 arasi tamamen kayip. Bir tane bile sayi yok. LAL kitapevi sanirim yayinladi. Acaba nedeni nedir? Yayinevi ambargosumu yoksa baska bir sitedemi yayinlaniyor?
Mister No asigi bir cok forum uyemiz var. Eger bir aciklama yapilirsa com memnun olurum Mister No gibi gercek bir fumetti klasigini yarim birakmamamiz gerektigini dusunuyorum bu muhtesem forumda.
 

ihtiyardost

Onursal Üye
12 Kas 2010
3,394
66,600
Karagümrük
Merhaba,
Mister No Klasik Maceralar Serisi'nin eksik sayıları
zaman içerisinde, dostlarımız tarafından tarandıkça
listeye eklenecektir. Paylaşımlar tamamen gönüllülük
esasına göre yapılmaktadır ve dostlarımız zaman
buldukça her türlü çizgi romanı diyarımıza kazandırmak
için büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Sizler de elinizden
geldiğince destek olarak eksiklerin tamamlanmasına
katkıda bulunabilirseniz çok mutlu oluruz.
Selam ve sevgilerimle...
 

All4all

Kıdemli Üye
23 Haz 2016
189
576
Manaus
Cok tesekkurler hizli verdiginiz bilgi icin. Bir ambargo soz konusu olmadigini ogrenmek rahatlatti icimizi. Turkiyeden yillardir uzakta oldugum ve butun genclik kitaplarimi geride biraktigim icin maalesef aktif tarama katkisinda bulunamiyorum.Sizlerin sayesinde bu guzide gecmis geri dondu.
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,353
Forumda scan konusunda çalışma yapan değerli dostlarımızın hakkı ödenmez zaman ayırıp emek sarfedip bizleri geçmişe götürüyorlar onlara söylenecek söz yok.Yine çeviri yapıp kıymetli zamanlarını bize ayıran gönüllü dostlarımız onlarada söyleyecek bir şey bulamıyoruz.Kuru bir teşekkür yetmez biliyoruz ama hepsine minnettarız.Yine değerli okuyucular sizlerde iyiki varsınız sizlerde olmasanız bu kültür solup gidecek bu kültür devam etmeli çizgi roman okuyucusu ahlaklı erdemli olur iyiniyetli olur moral değerleri yaşamına aktarır adalet duygusu ön plandadır.Haksızlığı sevmez yaşama umutla bakar ÇR okumak ayrıcalıktır.Edebiyatın en önemli parçasıdır.ÇR okurları değerli insanlardır.Aynı zamanda başarılıda insanlardır.Selamlar.
 
Üst