Mister No Tay Yayınları Fasikül Sayı 003 - Nehirde Ölüm - Tek Sayfa

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
325
14,064
Mister No Tay Yayınları Fasikül Sayı 003 - Nehirde Ölüm - Tek Sayfa

mrno00301.jpg


Sevgili BayX'in yüksek çözünürlükte çift sayfa olarak taradığı bu sayıyı düzenlemem çok kolay oldu. Ham ve beyazlatılmış düzenleme olarak boyutlarını düşürerek paylaşıyorum. Yüksek nezaketine ve anlayışına güvenerek bu işe giriştim. Bu seriyi tamamlamaktaki ve her konuda çok büyük katkıları için sevgili dostum BayX'e çok teşekkür ediyorum.

Mister No Hakkında:
Mister No, Sergio Bonelli ve Galliano Ferri ikilisinin yarattığı çizgi roman ve baş karakter. İtalya'da 1975 Haziran ayında ilk serüveni yayımlanmıştır.
İtalyan çizgi romanında bir dönüm noktasıdır. Ona bu sıfatı kazandıran en önemli özelliği, western olmayan ilk Bonelli karakteri olmasıdır.
Dürüst, samimi, alkol ve güzel kadın düşkünü, tembelliği seven bir kişiliğe sahiptir.
II. Dünya Savaşı'na Amerikan hava kuvvetlerinde savaş pilotu olarak katılan Mister No (asıl adıyla Jerry Drake) savaş sonrası prototip bir hippi olarak, Brezilya'nın Manaus kentine yerleşmiş ve bir Pırpır satın alıp turist rehberliği yapmaya başlamıştır. Küçük uçağıyla Amazon Nehri üzerinde turist gezdirerek hayatını kazanmaktadır. SS takma adlı (asıl adı Otto Kruger) turist rehberliği yapan Alman bir arkadaşı vardır.
Olaylar Amazon nehri boyunca Brezilya, Kolombiya, Guyana gibi ülkelerde geçer. Kahramanımızın Karayip Denizi'nde dolanıp Haiti'ye uzanmışlığı da vardır. II. Dünya Savaşı'ndan sonra 1948-1950 yılları arası konu edilse de araba modelleri, kostümler, diyaloglarda geçen bazı kelimeler gibi detaylar, Vietnam Savaşı sonrasından izler taşımaktadır.
Yardımcı karakterler:
Jerry'nin sıkı dostları arasında, barmen Paulo Adolfo, tamirci Augustino, şarkıcı Dana Winter sayılabilir. New York'taki dostları ise çenesi düşük barmen Harvey Fenner, kulüp sahibi Max Culver, arkeolog Patricia Rowland ve özel dedektif Phil Mulligan'dır.


Mediafire linkleri:
Mister No Tay Yayınları Fasikül Sayı 003 - Nehirde Ölüm - Tek Sayfa ve beyazlatılmış düzenleme 21Mb CBR:


Mister No Tay Yayınları Fasikül Sayı 003 - Nehirde Ölüm - Tek Sayfa ve Ham düzenleme 27Mb CBR:


mrno00303lml.jpg


mrno00308.jpg


mrno00316.jpg


mrno00330.jpg


alaska698crc1azdz.jpg

ZAMANGEZGİNİ
BAYHUN ÖNTÜRK

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

tappers

Onursal Üye
24 Eyl 2013
637
2,217
nefis tarama..emeğe ve paylaşıma teşekkürler..
çizerini bilenlerimiz paylaşabilir mi?
 

pereventi

Süper Üye
27 May 2010
1,150
1,445
güney
bay X in harika taramasını daha harika bir düzenlemeyle bizlere sunduğun için çok teşekkürler üstat
 
Üst