![]() |
#1 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Bu akşam kitap eklemeyi düşünmüyordum,değerli gönül dostu Haluk abinin(Profesör) kitap taramak için yaptığı fedakarlıkları çok iyi biliyorum. Emeği ve gayretleri en önemlisi mütevaziliğinden dolayı bu kitabı Haluk abiye armağan ediyorum. Herkese iyi okumalar. Albay'dan Alternatif Link: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Konu Sinan Atik tarafından (09.Mayıs.2020 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: Albay'ın Alternatif Media Link'i eklendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3002659
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili ertuğrul beni mahcup ettin, her şey için teşekkür ve saygılarımı iletiyorum.
Bu güzel armağanını tüm Çizgi Diyarı üyeleri ile paylaşmaktan onur duyuyorum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]()
puxa vida..
![]() ne güzel paylaşım elma eşliğinde hüpleteceğim çok teşekkürler muhterem. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]() Emeği ve gayretleri en önemlisi mütevaziliğinden dolayı bu kitabı Haluk abiye armağan ediyorum. Herkese iyi okumalar. Başka bir şey pek mümkün değil, benim içinde çok önemli bu insana ne desem az.. Kendisini saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Dostluğu ve Ağabeyliği benim için çok önemli.. Ömrüm boyunca sürsün isterim.. Sana da teşekkür ederim ertuğrul, geceyarısı duygusala bağladın beni.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 15.Nisan.2010
•Rep Puanı : 40500
•Rep Seviyesi :
![]()
Çizgiroman sevgini takdir edip yorulmakbilmez emeğine saygı duyuyorum sevgili Ertuğrul , sana bu uğraşta başarılar ve güç dilerim. Saygılarımla...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2575471
•Rep Seviyesi :
![]()
Sayın Haluk beye de,
önemli bir vefa örneği sunan "Ertuğrul" kardeşime de gönül dolusu teşekkürler... Bu forumu gittikçe daha çok sevdiğimi hissediyorum. Tüm dostlar hepiniz sağlıcakla kalın. Sevgiler ve de saygılar... ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 26.Mart.2009
•Rep Puanı : 112813
•Rep Seviyesi :
![]()
Sayın ertuğrul ve profesöre bu güzel paylaşım için teşekkür ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Aralık.2010
•Rep Puanı : 651986
•Rep Seviyesi :
![]()
Serseri ruhlu kahramanımızın 7 kere sigara yakıp 3 kere içki içtiği bir macera olmuş 98 sayfa boyunca sedece 1 kere de dayak yiyor. Kimden merak ediyorsanız önce indirip okumanız gerekiyor.
Teşekkürler dostum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yönetici Üyelik tarihi: 23.Ekim.2009
•Rep Puanı : 166601
•Rep Seviyesi :
![]()
Gece gece beni bile duygulandırdınız!
Alın işte okuyucam dedim okudum! Bendende Puxa vida o zaman! Haluk abi zaten başka bir adam , bulunmaz insan eyvallah ![]() Ertuğrul abimizde farklı işte ne yapalım? Seviyorum sizi ama yarımsa macera devamını isterim ona göre ![]() Alın işte benide bozdunuz? Size pis fumetticiler derken bende karıştım aranıza ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 26.Nisan.2009
•Rep Puanı : 31422
•Rep Seviyesi :
![]()
Ellerine sağlık çok sağol kardeşim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
bonelli comics, çizgi roman, çizgiroman, klasik maceralar dizisi, klasik seri, lal kitap, mister no, oğlak yayıncılık, tay yayıncılık |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mister No Lal Kitap Klasik Maceralar Dizisi 16d - Son Cennet | ertuğrul | Mister No Lal Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi Serisi | 6 | 25.Aralık.2017 23:05 |
Mister No Lal Kitap Klasik Maceralar Dizisi 13d - Mister No Savaşa Gidiyor | nisan yagmuru | Mister No Lal Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi Serisi | 16 | 23.Ağustos.2016 17:03 |
Mister No Lal Kitap Klasik Maceralar Dizisi 07d - Elmaslar | ertuğrul | Mister No Lal Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi Serisi | 10 | 25.Ocak.2012 01:37 |
Mister No Lal Kitap Klasik Maceralar Dizisi 05c - Poseidon Operasyonu | Kroker | Mister No Lal Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi Serisi | 4 | 19.Kasım.2011 17:58 |
Mister No Lal Kitap Klasik Maceralar Dizisi 17a - Paralı Askerler | ertuğrul | Mister No Lal Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi Serisi | 11 | 22.Ağustos.2010 18:30 |