Kaos Savaşı #1-5 (2010-2011)

Milyarderdahi

Çeviri & Balonlama
9 Ağu 2013
183
1,106
V9NqLj.jpg


Çoklu evrenin şimdiye kadar gördüğü en büyük tehdit! Kaos Kralı karanlık hapishanesinden kurtuldu ve tüm yaratılışı yok edip evrenin başlangıcından önceki hale getirmeye çalışıyor. Evrenden önce o "HER ŞEYDİ". Evrenin yok oluşu demek Kaos Kralı'nın hiçlikle bütünleşmesi demek. Ve bu tehdidi yalnızca Herkül önleyebilir. Şimdiye kadar her savaşında düşmanının yüzüne karşı kahkahalar atan, savaşlara yalnızca zevk için katılan Herkül'ün bu tehdidi göğüsleyebileceğinden bizim gibi kahramanlarımız da şüphe ediyor. Neyse ki bu savaşta Herkül yalnız değil. Thor'un yoldaşlığı ve Amadeus Cho'nun dostluğuyla evreni kurtarmak Herkül'ün bile başarabileceği bir görev haline gelebilir.

Yazar: Grek Pak&Fred Van Lante Çizer: Khoi Pham Yıl: 2010
Çeviren: Büyük Beyaz Balonlama: Milyarderdahi


Bu serinin Türkçeye kazandırılması için çevirisini üstlenen Büyük Beyaz hocama ve seride kullandığım CCSoliloquous fontunu bulan Scanfan, Türkçeleştiren Ekenciz hocalarıma teşekkürü borç bilirim. Seri çevrildikçe yayınlanacaktır. Okulumun bu döneminin önemli olduğu ve dört tane ödevim olduğu için grafik uygulamalarına pek dikkat edemedim. Yazın elimden gelirse grafik çalışması da yapılacaktır. Şimdilik yalnızca balonlar çevrilmiştir.
Milyarderdahi benim nickim. Daha sonraları o nicki kullanmaya başladım. Forumda da nick değişimi nasıl oluyor bilmediğimden böyle kaldı.


 
Son düzenleme:

R.Türkmen

Çizgi Roman Ustası
12 Şub 2012
763
2,979
Çok güzel çizimler ve renklendirme eşliğinde film gibi yapılmış bir çizgi roman.
Devamını da bekliyoruz. Elinize sağlık, teşekkürler.
 
Üst