Kaptan Hawker (Bruce J. Hawker)

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,353
Milliyet Çocuk Dergisi 1983 yılında yayınlanan 31 ve 41.sayıları arasında bulunan Kaptan Hawker daha önce çevirisi yapılıp balonlanmıştı ancak biz orjinalide bulunsun düşüncesiyle tekrar derledik.Milliyet Çocuk dergisinde bir sayfa eksik olduğu için bu eksikliği giderdik ve eksik sayfayı bu derleme içine ekledik ancak Milliyet Çocuk dergilerinin orjinal haline eksiklik olsa bile dokunmadık.Kapakları ben tasarlamaya çalıştım.Resimleri bir hayli elden geçirdik.Benimde Sevgili Petranyus unda fazlaca zamanımızı aldı bu çalışmalar ama mutlu sona eriştik paylaşım aşamasına getirdik.Kaptan Hawker çalışmamızı düzenlemekle kalmadık renk ayarlarınıda yaptık.Ancak dergilerde orjinal olarak vermeyi tercih ettik.İyi okumalar ve arşivlemeler.





Tarama _ Düzenleme : ABOLARDİS & PETRANYUS
 

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,044
20,227
Kamlançu
Balonlanmış olanını okumuştum. Hatırladığım kadarı ile gemi ile gizli bir silahı götürürken esir düşüyor, daha sonra birçok badireler atlatarak gizli silahın olduğu gemiyi tekrar ele geçiriyor filan... Çok fazla yazı olduğu için okurken sıkıldığımı hatırlıyorum :)
Bir de böyle inceleyeyim bakayım. Teşekkür ediyorum üstadım, bu emeğin karşılığı olmayacak ama elimizden gelen bu maalesef...
 
Üst