Milliyet Çocuk Dergisi 1983 Sayı 14

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,407
Milliyet Çocuk 1983 Yılı Sayı : 14 ile yayınımıza kesintisiz devam ediyoruz.52 Sayılık maraton devam ediyor.( Her zamanki repliğimiz ama iyi geliyor bana ) Bu hafta iki yeni macera başlıyor Mobi Dick ve Mac Coy Diye Biri adlı iki çizgi roman çizimleri gerçekten mükemmel bu arada Beşler Çetesi ve Red Kit te tam gaz gidiyor. Yol uzun olunca ham tarama olarak ekledim kapakta ufak tefek düzeltmeler yaptım. Birden fazla deneme ekledim. Kapakta düzenleme yapmaya fırsatım yoktu. Tarama rahat olsun diye ciltleri parçaladık Petranyus la birlikte. Sağ olsun hiç acımadı güzelim ciltlere elinden geleni ardına koymadı. Güzelim ciltleri paramparça etti bir ara hocam kolay gelsin maşallah Allah kolaylık versin demek zorunda kaldım,- gülerek hocam sen kıyamazdın doğrusu senin dışında birisinin bu katliamı yapması dedi. Haksız da sayılmaz biricik cilt ne itinayla koruyordum dergileri evde yasaklı bölge kimse giremez. Nefes alıp vermek bile yasak benim dışımda kimsenin dokunamadığı 1983 yılı ciltleri şimdi kurbanlık koyun misali düşmüş değerli dostum Petranyus un elinde can çekişiyor. Hocam dedi Petranyus sen bu manzaraya bakma bir cigara iç gel. Haklısın dedim ben bakmasam daha iyi. En iyisi sen infazı gerçekleştir. Toplu kıyım bitince beni çağırırsın. Tamam dedi. Geldim ki her yer kan revan içinde güzelim dergiler kara toprağa düşmüş. Gazi olanlar da var. Ne yaptın hocam dedim. Ne yapayım bunun dışında olmaz dedi. Acı acı güldüm. Ben bir cigara daha içip geleyim dedim. Dur ben de gelicem dedi. Balkona çıktık. Sen kıyamazdın dedi bana haklısın dedim gerçekten kıyamazdım. Yıllarca kendimden bile korudum dergileri özenle ciltletdim bir kısmının ciltleme işini bizzat kendim yaptım şimdi. Herkeste olacak hocam dedi. Zaten o biraz acımı hafifletiyor dedim. İyi de dedi sizin forumun sloganı Çizgi roman hepimizin değil mi öyle de kem küm güzelim ciltler... Durum bu merkezde kaldı kahve, cigara pek kar etmedi üzüntüden ham tarama ekliyorum. Bizim primatlar aradı zaten gidip semaverde çay içeceğiz, Petranyus la birlikte hocam açılırsın biraz çıkalım dedi. Haklısın iyi gelir. Ancak derin çay ve cigara beni biraz kendime getirir soğukta birazda titreriz ama bir kaç odun yaktık mı oda sıkıntı olmaz sanırım. Zaten dirilerden fayda yok en iyisi ruhunu teslim etmişlerin diyarı. Her taramanın bir hikayesi vardır işte bu taramanın hikayesi de böyle oldu. İyi arşivlemeler beni ve Petranyus un unutulmaması salık verilir. Ben zaten kendisini bu katliamdan dolayı affetmekle birlikte unutmayacağım. Lütfen teselli etmeyin çelenk göndermeyin çizgi roman vakfına bağışta bulunun : )

file


Sayın Yaşlı Kurt dostumuza ithaf olunur. Geçmiş olsun üstadım kendinize iyi bakın. Siz iyileşin gerisinin hiç önemi yok size sitem edenler eminim sizi en çok sevenlerdir. Emin olun.
Benim için sitem edenler bile yok nerden siteye bulaştı bu mübarek zat gitse de kurtarsak modundalar. Virüs gibi siteyi domine etti seslerini duyar gibiyim. Bir ara nazlandım gidecem tık yok vallahi adamlar hadi canım anca gidersin diyecekler nerdeyse. Aranılan ve sevilen biri olmanız bile başlı başına takdire değer. Replerimi bile zorla alıyorum. Ama İsterseniz rep vermeyin bizim primatlara bir söylerim vallahi 50 kocakarı gücünde beddua ediyorlar. Mezbahadan manda bağırsağı getirmişler düğüm düğüm bağlayıp üfürüp üfürüp ortak lanet yağdırıyor keratalar. Evleri zaten kabile büyücüsünün çadırı gibi kertenkele kuyruğu bile var bunu ne yapıyorsunuz dedim. Kuyruk acısı çekenlere iyi gelir hoca sen anlamazsın bu işlerden dedi biri. İyi de ilgisini çok kuramadım dedim. Senin aklın ermez dediler vallahi gerçekten ermedi. Petranyus bana bakıp bakıp gülme krizine girdi adamcağız hocam bu ne yav dedi. Öyle kabul et dedim boş ver : ). Bana açık çek verdiler. Canını sıkan var mı dediler yok dedim, olursa haberimiz olsun diyorlar. Tamam da ne yapacaksınız ki ? Valla hoca dedi biri günde 72 saat beddua ederiz perişan ederiz. Adamın bağırsaklarını kördüğüm ederiz ,Yok yok dedim ,canım bu aralar gayet iyi. Bu nedenle replerimizi unutmayın. Primatlar orada bir telefona bakar. Siz bilirsiniz tehdit gibi algılamayın.( Şaka canım ciddiye almayın yine de unutmayın ama... ) Bir gün yanımda Zagor götürüp adamlara göstersem hoca bu bizde kalsın cigara sararız iyi olur derler diye , tevessül dahi etmiyorum. Neme lazım.: ) :Ğ
Size ciltler dolusu kitap feda olsun değerli çizgi severler başımızın üstünde yeriniz var. İyi yıllar.



Parçalama Petranyus - Tarama : Abolardis -Manevi olarak eşlik eden primatlar
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,731
25,954
ordu-turkey
Valla ben neme lazım teşekkürü mü edip tüyeyim o primatlar bana bulaşır mulaşır neyse petrenyus ve abolardis dostlar varolun,yeni yılda da mutlu ve sağlıklı olun.
 

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,044
20,236
Kamlançu
Rep'imi verdim, teşekkürümü de edeyim. Ne olur ne olmaz, kendimizi sağlama alalım :)
Teşekkür ederim, üslubunuzu da beğeniyorum, aynen devam hocam.
 
Üst