Milliyet Çocuk Dergisi 1979 Sayı 04

Milliyet Çocuk Dergisi 1979 Sayı 04

Milliyet Çocuk Dergisi

Like Tree55Likes
  • 31 Post By abolardis
  • 5 Post By büyük beyaz
  • 4 Post By Shoryuken
  • 2 Post By serdary67
  • 2 Post By prestij16
  • 3 Post By Baltimora
  • 4 Post By abolardis
  • 2 Post By ertuğrul
  • 2 Post By prince

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26.Kasım.2016, 21:38   #1
Onursal Üye

abolardis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 463547
•Rep Seviyesi :
abolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond repute
Standart Milliyet Çocuk Dergisi 1979 Sayı 04
Bu hafta Milliyet Çocuk Dergisi 1979 Yılı sayı : 4 ile devam ediyoruz.İçinde bulunan klasik macera sayın Bayposta tarafından daha önce taranmış emeklerine sağlık ancak ben yeniden tarayarak alternatif olarak bulunsun düşüncesiyle ekliyorum.Bu hafta malesef 1983 yılına ait tarama yapamadım nedeni ise Lorel Hardi taraması yapınca zaman kalmadı.Tarama bitti ama bu sefer düzenlenmesi gerektiği için dostum Petranyus un yardımıyla olmayan bir 1979 yılı sayısı ekleme kararı aldık.Sitede olmayan westernleri incelerken bir western fotoroman ı buldum onuda ileriki günlerde tarayarak paylaşıma açarız umarım.Değerli dostum Petranyus olmasa hiçbirini yapmaya zaman bulamazdım teşekkürler kendisine.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Orjinaline sadık kalınarak düzenlenmiş tarama
abolardis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 26.Kasım.2016, 22:02   #2
Çeviri Balonlama
Yönetici
E-Dergi

büyük beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
büyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond repute
Teşekkürler arkadaşlar.
Vakit harcayıp bu hazineleri ölümsüzleştirdiniz, çok yaşayın.
Alt 26.Kasım.2016, 22:40   #3
Yönetici

Shoryuken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1017866
•Rep Seviyesi :
Shoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond repute
Petranyus dostun sesini de duysak hoş olacaktı ama neyse, zamanla kendisi de yazar, katılır sohbetlerimize inşallah diyerek... Teşekkür ediyorum üstadım. Elleriniz dert görmesin...

Fahri Sherlock Holmes

Shoryuken isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 26.Kasım.2016, 22:53   #4
Onursal Üye

serdary67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 267702
•Rep Seviyesi :
serdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond repute
Sayın petrenyus ve sana çok teşekkürler umarım ki bu dostluğunuz baki olur.
profesör ve abolardis bunu beğendi.
serdary67 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 26.Kasım.2016, 23:41   #5
Süper Üye

prestij16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 37212
•Rep Seviyesi :
prestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond repute
lorel hardi taraması çok değerlidir üstadım
zamanının en pahalı ç.romanıydı
tüm emekleriniz için teşekkürler
prestij16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 26.Kasım.2016, 23:49   #6
Yönetici

Baltimora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 244257
•Rep Seviyesi :
Baltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond repute
Kağıt üstünde 750 kuruşluk, gönlümüzde ise trilyonluk bu sayı için teşekkürler...

Baltimora isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 27.Kasım.2016, 00:13   #7
Onursal Üye

abolardis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 463547
•Rep Seviyesi :
abolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond repute
Lorel Hardi taraması bir haftadır devam ediyor tarama Cuma günü itibariyle bitti gerisini Petranyus a havale ettim.Özel sayı olarak yayınlanmış ( sayı : 1 ) biraz hacimli bir kitaptı.Sevgili Petranyus beni kırmadı sağolsun düzenleyecek.Müteakip paylaşacağız ortak ürün olunca onunda istediği platformlarda paylaşmasında benim açımdan sorun yok.Neden Lorel Hardi derseniz biraz da mizaha ihtiyaç var tek nedeni o ben tararken hayli eğlendim.
abolardis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 27.Kasım.2016, 16:25   #8
Administrator

ertuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
ertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond repute
Teşekkürler sevgili dostlar.
Alt 27.Kasım.2016, 21:25   #9
Onursal Üye

prince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1353570
•Rep Seviyesi :
prince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond repute
Yeni sayı için değerli dostlara teşekkür ediyorum...
prince isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil