![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Hem filmini hem de çizgi filmini keyifle seyrettiğimiz Maske'nin çizgi roman dergisinin sıralı listesi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] The Mask Maske'nin Maceraları Sayı 02 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] The Mask Maske'nin Maceraları Sayı 05 The Mask Maske'nin Maceraları Sayı 06 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] +? Tam kaç sayı çıktı bilmiyorum. Forumda olanlardan bir liste yaptım.
![]() |
![]() |
#2 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 24.Şubat.2022
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
İki filmden oluşan film serisini izlemiştim. Çizgi film serisini de izlemiştim. Çizgi roman uyarlamasını da paylaştığınız linklerden indirip boş bir zamanda okurum. Teşekkürler, elinize sağlık. Farklı, eğlenceli bir karakterdi bu Maske. Anti-hero (anti-kahraman) denebilecek türdendi.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 30.Mayıs.2022
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Paylaşım için çok teşekkürler. Çocukluğumuzun efsane karakteri.
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
dergi, maske, the mask |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
The Mask Maske'nin Maceraları Sayı 01(Darkhorse Comics) | gizemlover | The Mask-Maske'nin Maceraları | 3 | 24.Aralık.2017 03:22 |
The Mask Maske'nin Maceraları Sayı 07(Darkhorse Comics) | gizemlover | The Mask-Maske'nin Maceraları | 2 | 21.Aralık.2017 21:29 |
The Mask Maske'nin Maceraları Sayı 03(Darkhorse Comics) | gizemlover | The Mask-Maske'nin Maceraları | 2 | 21.Aralık.2017 13:17 |
The Mask Maske'nin Maceraları Sayı 04(Darkhorse Comics) | gizemlover | The Mask-Maske'nin Maceraları | 1 | 21.Aralık.2017 13:00 |
Maske(The Mask) | keno007 | İstek Hattı | 0 | 06.Şubat.2010 15:58 |