All-New All-Different Marvel Tanıtım Sayısı

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,621
İzmir
RedWolf2-640x4001-640x400.jpg

Herşey J. Hickman'in Avengers vs. X-Men event hikayesi sonrasında oluşan Marvel Now döneminde Avengers serilerine yazar olması ile başladı.(Bu seri ülkemizde Gerekli Şeyler taradından yayınlanmaya başladı. İlk cildi Avengers Dünyası olarak piyasada. ) 2012'de başlayan bu süreç arada bir kaç event hikaye de barındırarak bir ana konu üzerinden devam etti. Kısaca spoiler vermeden özetlersek; sonsuz sayıdaki Marvel evreni bir biri ile çarpışarak sonunda sadece iki dünya kalır. Birisi bizim bildiğimiz Marvel ana evreni diğeri ise Ultimate evreni. Bu son iki evrenin karşılaşması Secret Wars event'ında anlatılıyor. Secret Wars sonrasında ise yeni bir evren kurulacağı ve hikayenin artık ALL-NEW, ALL-DIFFERENT MARVEL adı altında devam edeceği açıklandı.

ALL-NEW, ALL-DIFFERENT MARVEL adıyla çıkacak yeni seriler Marvel taradından basılan bir tanıtım sayısı ile duyuruldu. Bu tanıtım sayısını inceleyecek olursanız oldukça ilginç ve yeni seriler göreceksiniz.

Dikkatimi çekenler.
1. Yeni düzende Marvel'ın kaptan gemisinin Ironman oluyor. Yazarıda çok sevdiğim B.M. Bendis
2. M. Morales (Spider-man) ve Peter Parker (The Amazing Spider-man) yeni evrende beraberler. Aynı zamanda bir kaç farklı örümcek adam daha var. Spiderman 2099, Silk, Spider Gwen. Hatta ekipce toplanmışlar.
3. Hulk'ın yüzü kapalı gösterilmiş. Hulk acaba B. Banner yerine başlası mı olacak?
4. Thor halen kadın, S. Rogers halen yaşlı, Captain America halen S. Wilson (Falcon)
5. Dr. Strange, Captain Marvel, Vision, Ant-Man, Hawkeye, G.O. Galaxy gibi sinema evreninin önemli üyelerinin ve filmi çekileceklerin kendi dergileri var.
6. Film hakları başka şirkette olan X-Men oldukça değişmiş. Wolverine artık Oldman Logan serisindeki hali ile karşımıza çıkarken yeni Wolverine galiba X23.
7. Yine film hakları kendinde olmayan FF artık yok.
8. Tamamen JLA çakması yeni seri Squadron Supreme çıkıyor.
9. Tamamen kadın karakterlerden kurulan yeni bir ekip A-Force var ve Spider-Woman hamile.

Not: All-New All-Different Avengers çizerlerinden birisi de Mahmut Asrar.
Ünlü çizer Alex Ross All-New All-Different Avengers, Squadron Supreme ve The Amazing Spider-man seri kapaklarını çizecek.

İngizlice bilmeden de göz atabileceğiniz güzel resimleri olan tanıtım sayısı
 

ktby5

Yeni Üye
20 Eki 2014
20
8
Beynim allak bullak olmuştu şu Marvel Now ve Secret Wars hakkında.Ellerine sağlık.
 
Üst