Nextwave: Agents Of Hate

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
528
1,397
104769-18133-107960-1-nextwave-agents-of_super.jpg

RRRAAAAAGGGGGHHHHH!!! Action! Excitement! Explosions! The Highest Anti-Terrorism Effort, or H.A.T.E. (a subsidiary of the Beyond Corporation©) put NEXTWAVE together to fight Bizarre Weapons of Mass Destruction. When NEXTWAVE discovers that H.A.T.E. and Beyond© are terrorist cells themselves and that the BWMDs were intended to kill them, they are less than pleased. In fact, they are rather angry. So they make things explode. Lots of things. Starring Monica Rambeau (formerly Captain Marvel and Photon), Aaron Stack (Machine Man), Tabitha Smith (X-Force’s Meltdown), monster-hunter Elsa Bloodstone and The Captain! Guest-starring Fin Fang Foom!!! If you like anything, you will LOVE NEXTWAVE!!! BOOM!!

88777-18133-106221-1-nextwave-agents-of_super.jpg

Öncelikle azılı bir Marvel Düşmanı olduğumu bildireyim :D belki bazı mesajlarımda görmüşsünüzdür görmediyseniz bu konuda göreceksiniz :D , Nextwave'e gelirsek gerçektende Marveldan beklemediğim bir kaliteye sahip tabi kalite bir Batman : The Dark Knight Returns yada Superman : Whatever Happened the Man of Tomorrow kalitesi değil çünkü Nextwave'in hikayesi absürt bir hikaye özellikle Marvel gibi çulsuz ergen sömürüsü yapan , alkolik yada psikolojik sorunlu hikayeleri yada önüne geleni kesip doğruyan manyaklar üzerine hikayeler yazan bir şirketten beklenmeyecek kadar iyi. Ayrıca bu saydığım Marvel Klişelerini ti ye alan oldukça güzel bir parodi Mellville gibi rezalet bir parodi değil klas bir tarzı var.İkinci bir kapağı eklememin nedeni bu klas tarzı göstermek istememdi.

Hikayesi Hate adlı bir örgütün terörizme karşı kurduğu Nextwave adlı ekibinin aslında Hate'in terörizme hizmet ettiğini anlaması üzerine , örgütü yok etme mücadelesi konu alınıyor. Oniki sayı boyunca aksiyonun , eğlencenin ve temponun düşmediği bu Marvel cevherine bir göz atın , dediğim gibi hikayeye ciddi gözle bakmayın Dev kertenkelelerin, zombi samurayların, katil brokolilerin , silahlı dinazorların ve robotların keyfini çıkarın :D yahu kendilerine ait bir resmi tema müzikleri bile var, şarkıda dosyanın içinde dinlemeden geçmeyin :D


Link:
 
Üst