The Adventures of Red Sonja

sbasak

banned
7 Mar 2015
449
2,849
Dynamite, Marvel Comics'ten çıkan Marvel Feature Presents, Red Sonja V.1, Red Sonja V.2 ve Red Sonja V.3'ü The Adventures of Red Sonja adı altında bir seride yayınladı. Bu serinin, inernetten araştırıldığında en son vol.4'ü gözüküyor ancak bu sayı yıllardır satış dışı. Yalnızca kapağına ulaşabildim. Tahminimce basılmadı. Marvel serilerinin tamamı olmasada önemli bir kısmı bu 3 ciltte yayınlandı.
Bende bu orijinal ciltlerdeki sıralamaya uyarak Türkiye'de Alfa Yayıncılıktan çıkan Red Sonja maceralarını düzenledim. Görmediğim ama içeriğini tahmin ettim 4. cildi de kendime göre düzenledim. Alfa Conan dergilerinde yayınlanan ve Amerika'daki bu Marvel serilerinde yer almayan bir kaç Red Sonja macerasını da derlemek sureti ile 5. bir kitap yaptım.
Bu güzel kahramanın, Conan barbarımız ile Marvel dönemi ortak maceralarından da 6. bir kitap çıkarttım. Alfa'nın çıkardığı tüm Red Sonja maceraları film özel sayısı hariç tamamlanmış oldu. (Gözümden kaçan bir macera olmadıysa tabi). Bu film özel sayısını ayrıca paylaşacağım.

Bunların tamamı sitede mevcutken böyle bir şey yapmam anlamsız gelebilir, ancak Robert E. Howard hastası olduğumdan dolayı, orijinali gibi olsun ve baskılı olsun takıntım var. Aranızda benim gibi olanlar olabilir.

Bunları burada sizlerle paylaşıp, dünkü yerli çizim yanlış bilgilendirme hatalarımı da biraz olsun telafi edeyim dedim.

Sevgili Profesörü bu vesile ile rahmetle tekrar anıyor, Conan ve Red Sonja konusunda yoğun çaba gösteren İlkhantok, Ekenciz, Prospero, shoryuken ve Hüseyin Aksakal üstatlara da sevgiler yolluyorum.

Adventures of Red Sonja Vol.1:



Adventures of Red Sonja Vol.2:



Adventures of Red Sonja Vol.3:



Adventures of Red Sonja Vol.4:



Adventures of Red Sonja Vol.5:



Conan & Red Sonja (Marvel Dönemi):





Keyifli okumalar.....
 
Üst