![]() |
#11 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 03.Mayıs.2019
•Rep Puanı : 22
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
garfield67, muhteşem Martin Mystere yıl yıl sıralamanız için sonsuz teşekkürler, emeğinize sağlık.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 01.Ağustos.2017
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
013. n. Rb1 – Mona Lisa'nın Gülümsemesi (Il sorriso della Gioconda) Castelli - Alessandrini
Bu macera Türkiye’de yayınlandı mı? |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 25.Aralık.2015
•Rep Puanı : 5095
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() çizgi romanı bulduğunda hemen okuyacaksın.bazen bir cilt olur bazen tekil bir sayı bazende bir yaprak. ama okunur. sonramı bir yaprağın bir sayının bir cildin peşine düşülür. bir ömür peşinden koşulur. sonra gökteki yıldızların bile az geldiği sana ait dünyalar oluşur. böyle bir keyfin sırası olmaz. bende böyle.paylaşayım istedim selamlar Çok ama çok sevdim yazdıklarını sayın diyardaşım. ![]() İznin olursa bunu kullanacağım. Selametle... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 19.Mart.2016
•Rep Puanı : 65497
•Rep Seviyesi :
![]() 013. n. Rb1 – Mona Lisa'nın Gülümsemesi (Il sorriso della Gioconda) Castelli - Alessandrini Bu macera Türkiye’de yayınlandı mı? yayınlanmamış olabilir... İtalyancasını bulmak bile sorun oluyor... eğer Martin Mystère Extra #6 yı bulabilirseniz içinde mevcut... Alıntı: 239. n. Ex6 – Mona Lisa’nın Gülümsemesi ve Diğer Hikayeler (Il sorriso della Gioconda e altri rac-conti) Tarihi: 97.05, Sf: 126, Orj: Ex6 (5-130). sayfa 5 ila sayfa 16, "Mona Lisa'nın gülümsemesi" (Castelli ve Alessandrini); rb1 sayfa 17'den sayfa 24'e, "Uzay İstilacıları" (Castelli ve Casertano); rb2 sayfa 25'den sayfa 34'e, "Dreamtravel" (Castelli ve Alessandrini); rb3 sayfa 35 ila sayfa 44, “Sıfır Zaman” (Castelli ve Alessandrini); rb4 sayfa 45'den sayfa 54'e, " Yıldırım Leydi" (Castelli ve Alessandrini); rb5 sayfa 55'den sayfa 70'e, "Madenler ve kutular" (Castelli ve Filippucci); rb8 sayfa 71'den sayfa 83'e, "Zaman gezgini" (Castelli ve Filippucci); rb9 sayfa 84'den sayfa 103'e, "Kayadaki kılıç" (Castelli ve Alessandrini); rb10 sayfa 104'den sayfa 122'ye, "Altın Örümcek" (Castelli e Alessandrini); rb11 sayfa 123'den sayfa 130'a, "Vercelli'nin gizemleri" (Chiaverotti ve Roi). CEF (8 sf) (Martin Mystère'in çoğu ülkemizde yer alan ve alınamayan on öykünün yeniden basımı: Vercelli sis-ten Floransa'nın sanatsal hazinelerine, Suzzara ve Ferrara arasındaki eski bir demiryoluna, Salone Luc-ca'lı Orobik Prealp mayınlarına kadar Po delinin gizemlerine çizgi romanlardan oluşan bu yeni listede, bu cilt sırasında İmkansız Dedektif tarafından İtalya'da ziyaret edilen gizemli yerlerden sadece birkaçı!) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Konu garfield67 tarafından (27.Mayıs.2021 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Teşekkür ederim garfield67. Yanlış bilmiyorsam extra6 da Türkiye’de yayınlanmadı. Siz bu alıntıları nereden yapıyorsunuz? Ben forumda bulamadım.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 19.Mart.2016
•Rep Puanı : 65497
•Rep Seviyesi :
![]() Teşekkür ederim garfield67. Yanlış bilmiyorsam extra6 da Türkiye’de yayınlanmadı. Siz bu alıntıları nereden yapıyorsunuz? Ben forumda bulamadım. Bizzat kendim oluşturdum... İtalyanca sitelerden ve vikipediden yardım aldım... Böylece İtalyancam da epey ilerledi... ![]() Özellikle bu site liste yapmama önayak oldu... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu garfield67 tarafından (27.Mayıs.2021 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Tebrik ve teşekkür ederim. Hem Zagor hem de Martin Mystere okumalarımda sizin listelerinizden faydalanıyorum. Bu macera hakkında soru sormamın nedeni aşağıdaki karede 26. Martin mystere sayısındaki “rüya çocukları” macerasında verilen “bkz. Speciale no:10” yazısı. 26. Sayı yayınlandığında listelere göre yayınlanmış bir special yok, sadece rb1 yayınlanmış görülüyor. Hangi maceraya bkz verildiğini anlamaya çalışıyordum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 008 Doktor Mystére | Kroker | Yeni Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Serisi | 7 | 12.Ocak.2020 23:26 |
Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 008 Doktor Mystére (2014) | Mehmet Ali | Yeni Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Serisi | 6 | 21.Kasım.2014 16:21 |
Martin Mystére Lâl Kitap Klasik Maceralar Dizisi 013d - Martin Mystere'nin Çılgınlığı | yeryüzü | Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi Serisi (TAMAMLANDI) | 9 | 17.Haziran.2014 00:14 |
Martin Mystere 134:Gün Batımı Tanrıları-Martin Mystere:Balonların Esrarı | Büyülü Dükkan | Büyülü Dükkân Kitabevi | 0 | 15.Mayıs.2013 16:09 |
Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 069 Martin Mystere:Kara Adam | Mehmet Ali | Yeni Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Serisi | 2 | 18.Ekim.2010 12:51 |