Atlantis - TAY - BA - 39 Geriye Sayma

atikos35

Onursal Üye
3 Ağu 2009
561
11,711
Atlantis Büyük Albümden 39 nolu sayı , 194 sayfa geriye sayma 2.bölüm ve Orlando Efsanesi 1. Bölüm var. Seriden eksik sayı kalmasın diyerek tarayan arkadaşa teşekür ederim. Kroker arkadaşımızın Büyük Albümde baştan sıra ile başlattığı seride benimde ufak bir katkım olsun.
Aslında elimde listede olmayan başka sayılar mevcut , fakat taramaya çalıştığım son kitapta scannerim içinden sanki testere ile odun kesiyorlamış gibi bir ses çıkararak benden bu kadar dedi. Elimde kitap ile beni başbaşa bıraktı . e ucuz etin yahnisi işte..:(
Neyse keyifli okumalar dilerim.






Alternatif Link:

 
Son düzenleme:

Kroker

Süper Üye
27 Nis 2009
1,742
2,225
Listeye ekledim, bir kırmızı daha eksildi, ben bu tarayıcı sağlığı dualarına gülerdim hep, ama gerekiyormuş demek ki, sağol kardeşim teşekkürler.
 

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,351
53,673
TAM 35
Evet arkadaşlar tarayıcı sağlığı önemli bu arada tarayıcılar konusunda bilginiz var mı en iyisi ve hızlısı hangisi.Fiyat aralığı 100-250 arası . Kitap için de çok teşekkürler
 
Son düzenleme:

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,147
4,515
Öncelikle atikos35 dostuma teşekkür edeyim devamında şu tarayıcı meselesini bir masaya yatıralım.Benim tarayıcı da su koyvermeye başladı sesler geliyor.Mehmet Alinin dediği gibi deneyimli(en azından alım- satım veya tamirini yapan arkadaş )varsa hangi tarayıcı konusunu bir konuşalım.Sağlıcakla...
 

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,307
49,877
NeverLand
Tarayıcı sağlığı denince benim ilk aklıma gelen bir makinadan çok ruhunu, duygusunu, elinde olan, belki de üzerinde yılların tortusu bulunan kitaplarını hiç tanımadığı insanlarla paylaşmak duygusu taşıyan insanlar geliyor aklıma.
Bu forumun ruhu, hiç kuşkusuz, sınırsız, gönlünden ve elinden geldiğince bir şeyleri paylaşmak arzusu olan insanların bir araya gelebildiği bir platform olabilme arzusu.
Ancak gözlemleyebildiğim kadarıyla Türkiye'de çizgi roman okurları ulaşabildikleri bu güzelliğin maalesef farkında değiller.
Kimseyi zora koşmadan, şart, koşul önermeden sunduğumuz bu imkanlar kimileri için sadece bir satır link'ten ibaret.
Tüm çizgiroman okurlarının, yarın bu forumu bulamayacakları bilincinde olmaları dileğiyle emeğin için TEŞEKKÜRLER.
 

Perpetual

Yeni Üye
19 Ağu 2009
57
5
evet bir kırmızı daha listeden gitti. insan sanki kendi rafına bakarmış gibi oluyor bu listeleri görünce. halbuki eskilerden bir çok seri kendi içinde bile düzenli ebatlarda değildi :D . yani aslında ne güzel düzenli düzenli duruyorlar göz kırpıyorlar bize listeler sayesinde.
listeleri hazırlayanlara da bu konuda adı geçen macerayı tarayan arkadaşa da çok ama çok teşekkürler.
(ne zaman bir liste oluşturulur o zaman onun bitmesi yakındır kanımca. :D) benim de bir arkadaşımda bu atlantislerden var bayaa .sanırım şu an eksik görünen sayıların ya çoğu ya da hepsi var onda. ilerde listedeki kırmızılar bitmezlerse memlekete gidince ondan ödünç isteyip tararım.

bu arada tekrar teşekkürler.umarım tarayıcın kolay tamir olabiliyordur.
 

ersel-arslan

Yeni Üye
4 Eyl 2010
93
13
emekleriniz için sonsuz teşekkürler size ne kadar teşekkür etsek azdır paranızı emeginizi saatlerinizi burası için harcıyorsunuz
 
Üst