Martin Mystére Lâl Kitap Klasik Maceralar Dizisi 001c - Nuh'un Gemisi

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
5,003
22,069
Sarıyer
Değerli dostlarım,

Sayın Profesör'ün kendisi de tarama yapmaya başladı ama hala taranması için dağıttığı kitaplar ortalıkta dolaşıyor. Bu da onlardan birisi.

Dergi Alessandrini çizimi Ra'nın intikamı adlı maceranın devamı ile başlıyor. Orta Amerika'da Belize'de geçen bu macerada Martin ezeli düşmanı Orlof'la karşılaşır, aynı zamanda Java'nın geçmişi hakkında da bazı bilgiler verilir bu sayıda. Derginin ikinci bölümünde Ricci'nin çizimleri ile bir kısmı yurdumuzda geçen Nuh'un gemisi macerası başlıyor.

Sevgi & Saygı



mmkm01c01.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,664
Kasımpaşa
Bir kez daha ne kadar doğru bir seçim yaptığıma inandım.
Sevgili dostum kitap taramakla kalmıyor,
aynı zamanda güzel bir sunu ile bizi nelerin beklediğini anlatıveriyor.
Çok teşekkür ederim.
Saygı ve sevgilerimle.
 

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,805
2,618
metu
Sayın Gulyabani sabırsızlıkla beklemeye başladığımız serinin yeni bölümü için teşekkürler.
 

hanefi

Süper Üye
13 Şub 2010
3,143
822
Bu sayı sanırım yeni bir serinin başlangıcı.
Hepinizin ellerine sağlık.
 

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
4,913
hangi başlığa göz atsam ''profesörün dağıttığı kitaplar, taramam için verdiği kitaplar, yolladığı kitaplar..'' ne mübarek adamsın sen yahu. tartabileceğimi bilsem omuzlarıma alıp istiklal caddesinde marşlarla tur attırasım var. kaç zamandır arşivi geniş olanlara hafiften asılıyorum ne yalan söyleyim. hani olası bir hayırseverlik durumunda kitaplarının sürekli bekçisi olabilirmiyim diye... kimseden hayır yok , bundan sonra bu iyilik meleği timsali insanı ara ara yoklayıp taciz edeceğim. bellimi olur birgün albay bütün kitaplarımı sana bağışlıyorum deyiverir. der mi demezmi bilmem ama böyle kalender ve cömert bir insanı ben nerden bulayım. en azından şansımı denemiş olurum :) profesör abi aldın mesajı . size ve kitaplarınızı tarayıp koyan bütün emekçilere teşekkürler.
 
Üst