Avengers - Sonsuz Savaş

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,275
4,695
438214.jpg


Avengers - Sonsuz Savaş

Çok uzun zaman önce toprağa gömüldüğü sanılan korkunç bir nesne, savaştan zarar görmüş bir ülkede tekrar ortaya çıkıyor. Fakat bu sefer üzerinde bir amerikan bayrağı var. Eski bir kabusuyla yeniden yüzleşmek zorunda kalan captaın amerıca, geçmişinden gelen hayaletin elinden başka bir ölüme daha izin vermeyecektir. En büyük utanç kaynağı tekrar gün yüzüne çıkan thor, tanıdık bir canavarı yakalamak için yeni bir ava çıkmak zorunda kalıyor. Ekipteki hiçbirinin tek başına yüzleşemeyeceği tehditleri sona erdirmek için müttefiklerinden de destek alıyorlar. Onlar asker. Savaşçı. Silah arkadaşı.

Yaşayan bir efsane liderliğindeki kudretli kahramanlar, beraberken, tek başlarına olduklarından çok daha güçlüler. Çünkü onlar Avengers.
(Tanıtım Bülteninden)

idefix Fiyatı :21,75 TL (KDV Dahil)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
12 Şub 2010
15,006
543,776
Sonsuz Barış'ı tercih ederim

Ama çizgi roman olması için Savaş olması gerekiyorsa zevk almaya bakacağım:)

Teşekkür ederim sevgili comedian, listeme aldım mecburen
 

sawyer456

Yeni Üye
24 Tem 2013
3
0
Daha öncesi de var mı bu hikayenin?Yani yalnızca bunu alıp okusam bir şeyler havada kalır mı?
 

grreenman

Çeviri & Balonlama
29 Eki 2009
282
410
Hevesimi kursağımda bırakan, güzelim cilt ve baskının bu macera için harcanmış olmasına üzüldüğüm, Kaptan Amerika dışında diğer kahramanların çizimlerini kendilerine yakıştıramadığım, benim hoşlanmadığım, zevk almadığım sıradan bir macera - dilerim beğenen birileri olmuştur - ki ben de hiç olmazsa hayal kırıklığımın bana özgü olduğunu umabilirim..
 
Üst