Marmara Çizgi - 2017 Ocak, Şubat Yeni Çıkanlar

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,575
İzmir
Superior Spider-Man Team-Up 2
0001683525001-1.jpg

Bela, Arkadaşlarla Güzel!
Çocuklardan pek haz etmeyen yeni Örümcek’imiz, bir ev dolusu çocuğa bakıcılık yapmaya kalkarsa ne olur? Belanın ta kendisi tabii ki! Üstelik bunlar sıradan çocuklar değil de Future Foundation üyeleriyse, o bela günümüze değil geleceğe ait olacaktır. Bir yandan FF’yi yok olmaktan kurtarmaya bir yanda da nihai sırrının açığa çıkmasını engellemeye çalışırken Örümcek’in yolu Şimşek Tanrısı’yla kesişecek. Ancak arkadaşlıkların yeniden tanımlandığı bu yeni hayatında Örümcek, Thor’la olan tüm farklılıklarını ve üstün egosunu bir kenara bırakıp eski Sinister Six üyesi Electro konusunda Thor’a yardımcı olabilecek mi? Cevap veriyoruz: HAYIR!
(Tanıtım Bülteninden)
Hamur Tipi : 2. Hamur
Medya Cinsi : Ciltsiz
İlk Baskı Yılı : 2017
Sayfa Sayısı : 48
Fiyatı: 10,00 TL


The Superior Spider-Man Cilt 4 - Zoraki Kötülük
0001688657001-1.jpg

Örümcek Adam 2099 Geri Dönüyor!

Ama geleceğin Örümcek’i ve Üstün Örümcek Adam kapışmasından Çokluevren’in en üstünü olarak kim çıkacak? Bunun pek bir önemi olmayabilir çünkü bu savaşın sonu, Örümcek Adam’ın dünyasını -ve Marvel Evreni’ni- sonsuza kadar değiştirecek bir anın gelmesine sebep olacak! Bu şoke edici değişimin sorumlusu hangi Örümcek? Sonra, savaşın küllerinden ilk Superior Spider-Man - Black Cat ortaklığı doğacak. Felicia Hardy her zaman için kahramanımızın Örümcek yarısını Adam yarısından daha çok sevmiştir ancak Adam bu sefer Otto Octavius olduğuna göre, sonuç ne olacak? Uzun süredir görmediğimiz bir Osborn geri dönerken Otto da bir dönüm noktasını kutlayacak! Dünya “Dr. Peter Parker’a” - ya da bundan sonra yapmak istediği şeye hazır mı?

Bu ciltte Dan Slott tarafından yazılıp Ryan Stegman ile Giuseppe Camuncoli tarafından çizilen Superior Spider-Man #17-21 sayıları bir araya getirilmiştir
Medya Cinsi : Ciltsiz
Hamur Tipi : 2. Hamur
İlk Baskı Yılı : 2017
Baskı Sayısı : 1. Baskı
Sayfa Sayısı : 112
Fiyatı: 29,00 TL

The Amazing Spider-Man Cilt 21 - Türlerin Kökeni
0001688656001-1.jpg

Bir tarafta Örümcek Adam var. Diğer tarafta ise Rhino, Vulture, Tombstone, Electro, Mysterio ile en tehlikeli düşmanlarından oluşan ölümcül bir tabur - ve hepsini bu iş için bir araya getiren usta plancı, Doctor Octopus var. Bu savaşın tam ortasında kim kalacak? Green Goblin ve Menace’ın yeni doğan çocukları, hem kendi hayatını - hem de inanılmaz sırrını - tehlikeye atan şiddetli bir mücadelenin ödülü olacak!

Bu ciltte Mark Waid’in (Fantastic Four) yazdığı ve Paul Azaceta’nın (Punisher Noir) çizdiği Amazing Spider-Man #642-647 sayıları ile Spider-ManSaga ve Web of Spider-Man #12’den Doc Ock’un orijin hikâyesi bir araya getirilmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)
Medya Cinsi : Ciltsiz
Hamur Tipi : 2. Hamur
İlk Baskı Yılı : 2017
Baskı Sayısı : 1. Baskı
Sayfa Sayısı : 192
Fiyatı: 35,00 TL

All New X-Men 4 - Bambaşka
0001683531001-1.jpg

X-Men, Atom Savaşı’nın Etkileriyle Temellerinden Sarsılıyor!
Kitty Pride, Wolverine’in kurduğu Jean Grey Okulu’na olan güvenini kaybetti. Öğrencileri giden Kitty ne yapacak? Bu sırada, X-23 geri dönecek, All-New X-Men’e katılacak ve… Cyclops’la öpüşecek?! Bu, Jean Grey için ne anlama gelecek? Jean ve X-23, gizemli bir güce karşı ekip olmak zorunda kaldıklarında Jean, bu durumu hızla anlamak zorunda kalacak. Ayrıca: X-Men’in 50. Yılı şerefine, Marvel’ın mutantlarının en büyük yaratıcıları yeniden bir araya geliyor!
Bu ciltte Brian Michael Bendis tarafından yazılan ve Stuart Immonen, Brandon Peterson ve Mahmud Asrar tarafından çizilen All-New X-Men #18-21 sayıları bir araya getirilmiştir. Ayrıca; süper yıldızlar Chris Claremont, Stan Lee, Louse Simonson, Walter Simonson, Roy Thomas, Fabian Nicieza, Bob McLeod, Pat Oliffe ve Salvador Larroca’nın yeteneklerini sergilediği X-Men: Gold #1 sayısını da içerir.
(Tanıtım Bülteninden)
Hamur Tipi : 2. Hamur
Medya Cinsi : Ciltsiz
İlk Baskı Yılı : 2017
Baskı Sayısı : 1. Baskı
Ebat : 16x24
Sayfa Sayısı : 144
Fiyatı: 29,00 TL

Uncanny X-Men Cilt 3 - İyi, Kötü, Inhuman
0001683533001-1.jpg

Ekip Yeni Arkadaşlar Kazanıyor Ama En İhtiyaç Duydukları Dostlarını Kaybetmeleri Mümkün Mü?

Yeni Xavier Okulu, Atom Savaşı’nın etkilerine göre değişecek - ve Kitty Pryde ile All New X-Men, Cyclops’un kaçaklar ekibine katılacak! Bu sırada Magneto’nun peşine düşeceği kişisel bir görev, birçok X-Men üyesi - ve tüm Marvel Evreni’yle ters düşmesine sebep olacak. Magneto, yol ayrımına geldiğinde uğruna savaştığı her şeyden şüphe duyacak - ve kendisini sonsuza kadar değiştirecek bir karar vermek zorunda kalacak! Başka bir yerde, Uncanny X-Men’in kadınları şehre akacak- ve kendilerini Inhumanity’nin etkileriyle yüz yüze bulacak! Daha sonrasında Cyclops, günü öğrencilerin eğitim günü ilan edecek ama görünüşe bakılırsa bu “eğitim,” öğrencilerin kendi başlarının çaresine bakabilmeleri öğretmenleri tarafından terk edilmelerinden ibaret olacak! Deneyimsiz mutantlar şimdi ne yapacak?
(Tanıtım Bülteninden)
Hamur Tipi : 2. Hamur
Medya Cinsi : Ciltsiz
İlk Baskı Yılı : 2017
Baskı Sayısı : 1. Baskı
Sayfa Sayısı : 128
Fiyatı: 29,00 TL

Hawkeye Cilt 3 - L.A. Kadını
0001688659001-1.jpg

Kate Bishop; New York’tan, hayattan ve Clint Barton’dan kaçmak için Los Angeles’a yol alıyor ama tabii ki beladan kaçamıyor! Çünkü havuz başı partilerinde takılanlar arasında zengin ve ünlüler dışında Madame Masque da var! Kate, toplumdan elini eteğini çekmiş, altmışların sillesini yemiş bir pop müzik dâhisine başyapıtını tekrar bulması için yardım ederken Madame Masque Kate’i buluyor. Yani diğer bir deyişle onu öldürme çalışmalarına yeniden başlıyor. Her şey bu ciltte! Karakterler! Senaryo! Hikaye! Diyalog! Tema! Anlam! Mesaj! Aksiyon! Az biraz teşhir! Ateş! Oklar! Suçlular! Komşular! Deryalar! Müşteriler! Lakayıt Polisler! Mağdurları mağdur eden bir sistem! Köpek! Alaycılığın ve ilgisizliğin, pençelerini iyi ve dürüst insanların boğazından eksik etmediği çökmüş şehirlerde güvenebileceğiniz tek kahraman Bayan Hawkguy’dır!

Bu ciltte Matt Fraction tarafından yazılıp Annie Wu ve Javier Pulido tarafından çizilen Hawkeye (2012) #14, #16, #18, #20 ve Annual #1 bir araya getirilmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)
Medya Cinsi : Ciltsiz
Hamur Tipi : 2. Hamur
İlk Baskı Yılı : 2017
Baskı Sayısı : 1. Baskı
Sayfa Sayısı : 120
Ebat : 16x24
Fiyatı: 29,00 TL

Guardians Of The Galaxy Cilt 1 - Kozmik Avengers
0001688658001-1.jpg

Galakside Yeni Bir Kural Var: Dünya’ya Kimse Dokunmayacak!

Ne oldu da Dünya birdenbire galaksinin en önemli gezegeni oluverdi? İşte Galaksinin Koruyucuları bu sorunun cevabını bulacak! Marvel NOW döneminin en bombastik ve en şaşırtıcı hikayelerinden birinde Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket Raccoon, Groot ve Yenilmez Iron Man’e eşlik etmeye hazır olun! Galaktik Avengers ekibinin açığa çıkaracağı sırlar Marvel okurlarının zihinlerini yıllarca meşgul edecek! Londra vahşi bir Badoon istilası ile uğraşırken, milyonlarca kilometre ötede Koruyucular’ın kaderine karar verilecek! Filmi beklemeye ne gerek var? Hikayenin başlangıcı bu ciltte!

Bu ciltte Guardians of the Galaxy (2013) #1-3, #0.1 ve Guardians of the Galaxy: Tomorrow’s Avengers #1 sayıları bir araya getirilmiştir. Yazar Brian Michael Bendis, çizerler Steve McNiven ve Sara Pichelli, kısa öykülerin çizerleri Yves Bigerel, Michael Del Mundo, Michael Avon Oeming ve Ming Doyle.
(Tanıtım Bülteninden)
Medya Cinsi : Ciltsiz
Hamur Tipi : 2. Hamur
İlk Baskı Yılı : 2017
Baskı Sayısı : 1. Baskı
Sayfa Sayısı : 144
Fiyatı: 27,00 TL
 
Üst