![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Alıntı: Ortalığı birbirine katan bir simbiyottan daha kötüsü nedir? Ortalığı birbirine katan iki simbiyot. Peki daha da kötüsü? Üç. Aynen öyle: Venom'un yavrusu Carnage yakında kendi yavrusuna sahip olacak - tarifsiz bir güce ve iştaha sahip bir yaratık yolda. Peki ama bu bebeği kim büyütecek? Birileri hemen Örümcek Adam'ı çağırsın! Ayrıca maceraya Black Cat de konuk oluyor! Bu sayıda Spider-Man: Venom vs. Carnage #1-4 bir araya getirilmiştir. (Tanıtım Bülteninden) Fiyatı: 15.00 TL
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 02.Aralık.2018
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Aldım ve okudum arkadaşlar. Ancak çizimler aşırı dijital olmuş ve ben bundan rahatsız oldum ayrıca aşırı karanlık bir fondada geçiyor macera. Örümcek adam biraz arka planda kaldı. Genel hatlarıyla Toxin’in doğuşunu merak eden ve ya okumak isteyenler okuyabilir. Notum 10/6
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
carnage, venom |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Venom - Carnage Unleashed #1-4 (Tamamlandı) | duvarsürüngeni | Marvel Comics | 5 | 25.Nisan.2018 00:22 |
Vücut ve ruh kimyamı bozan fotoğraflar | profesör | Sizlere İlginç Gelenler | 21 | 18.Şubat.2014 11:42 |
Venom Vs Carnage 01-04 | büyük beyaz | Marvel Comics | 3 | 19.Kasım.2011 22:30 |