Superior Spider-Man 1 - İçimdeki Düşman

obelisk7794

Yeni Üye
21 Mar 2016
74
264
superior_1.jpg


Peter Parker ömrü boyunca dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için mücadele etti ama hikayesi nihai, ölümcül bir fedakarlıkla dramatik bir biçimde son buldu. Örümcek Adam’ın baş düşmanı Dr. Octopus, Peter’ın bedenini… ve hayatını ele geçirdi. Otto Octavious artık Örümcek Adam! Ve amacı da kendisinin eski düşmanına göre her yönden daha ÜSTÜN olduğunu kanıtlamak. Ama ateşle kutsanması, yeni Sinister Sİx’le karşı karşıya geldiğinde olacak! Yeni Örümcek Adam, J. Jonah Jameson’la birlikte mi çalışıyor? Peki Carlie Cooper gizli kimliğinin sırrını çözdü mü acaba? Ayrıca: Örümcek Adam ve Mary Jane tekrar birlikte! Vulture geri dönüyor! Peki Üstün Örümcek Adam bir süper kötüyü öldürmeden önce kaç masum insanın ölmesi gerekiyor? Otto, Massacre’la savaşırken ve yüzlerce hayat pamuk ipliğine bağlıyken cevabı kendiniz keşfedin! Bu ciltte Dan Slott tarafından yazılıp Ryan Stegman ile Giuseppe Camuncoli tarafından çizilen Superior Spider-Man #1-5 bir araya getirilmiştir.


Yazar: Dan Slott
Editör: N. Aslı Can
Çeviri: İlke Keskin
Baskı Hazırlık: Ozan Çağatay
Boyut: 160x240mm
Sayfa Sayısı: 120

Etiket Fiyatı : 27 TL


Yorumum: Sanırım Panini Superior serisini bırakmış gibi gözüküyor.İyi oldu çünkü aylardır yayınlayacakları yeni sayısını bekliyordum.

(Not:Konuyu yanlış yere ve hatalı açtıysam kusura bakmayın.)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,047
75,616
hiçbiryerde :)
Kahramangiller sitesinden Serkan Özay'ın
bildirdiğine göre Paninininin :) çıkardığı
ilk cilt "Son Dilek", Amazing Spider-Man
#698, 699, 700 ve Avenging Spider-Man #15.1
fasiküllerinin bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş.

220747871_tn50_0.jpg


Şimdi kaldığımız yerden, yine 1. sayıdan devam
ediyoruz demek. Teşekkürler obelisk7794.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,542
28,640
İzmir
Panini eline yüzüne bulaştırıp 3 tane farklı çizgi romanı birinci sayısında bıraktı. Beni de sinir etti. Herhalde çizgi roman piyasası ile çocuk dergilerini karıştırdılar. Binlerce baskı yapıp D&R ve büyük süper marketlerde çok satacaklarını zannettiler. O kadar beklentimizi boşuna çıkarttılar.

Marmara Çizgi'nin Superior Spiderman serisine başlamasına bundan dolayı sevindim. Çok sevdiğim bir karakterin çok önemli bir serisi böylelikle devam etmiş oldu.

Not: Superior Spiderman olarak Panini'nin bastığı cilt aslında The Amazing Spider-man serisinin son cildidir. Sırası gelince Marmara Çizgi tarafından tekrar basılacaktır.
 
Üst