One Piece Manga 3. Cilt

Saitama

Kıdemli Üye
1 Haz 2022
335
2,856
pr_01_688.jpg

Bölümler
Ayrıca ilgili kategoriye bakın: Cilt 3 .
018. Palyaço Korsan Arabası (海賊「道化のバギー」Kaizoku "Dōke no Bagī" ? ) : Luffy ve Buggy savaşı ve Buggy, Luffy'nin şapkasına bir darbe indirir. Kim olduğunu anladıktan sonra, Buggy şapkayı hedef alır ve kendisinin ve Shanks'ın bir zamanlar yoldaş olduğunu ortaya çıkarır.
019. Şeytan Meyvesi (悪魔の実Akuma no Mi ? ) : Buggy, kendisinin ve Shanks'ın bir zamanlar korsan çırak olduklarını hatırlıyor, ancak Shanks'ın yanlışlıkla satmayı planladığı bir Şeytan Meyvesini yutmasına neden oldu ve bu da düşmanlığına neden oldu. Buggy daha sonra Nami'nin hazinesini çaldığını görür ve onun peşinden gider.
020. The Way of the Thief (泥棒道Dorobōdō ? ) : Luffy, Buggy'nin yeteneğinin zayıflıklarını keşfeder ve Nami vücudunun çoğunu bağlar. Luffy daha sonra Buggy'nin geri kalanını uçurur.
021. Kasaba (町Machi ? ) : Köylüler gelir ve bir yanlış anlaşılma nedeniyle Hasır Şapkaların belediye başkanını devirdiğini düşünür. Hasır Şapkalar daha sonra kaçar ve Chouchou kasaba halkını engeller. Başkan Boodle denize açılırken onları bulur ve teşekkür eder.
022. Sen Nadir Cinsin (あんたが珍獣Anta ga Chinjū ? ) : Luffy, Zoro ve Nami, melez hayvanlar ve Gaimon adında bir hazine sandığı içinde bir adam tarafından doldurulan garip bir adaya gelirler.
023. Kaptan Usopp Ortaya Çıkıyor (キャプテン・ウソップ登場Kyaputen Usoppu Tōjō ? ) : Hasır Şapka Korsanları gerçek bir gemiye ihtiyaçları olduğunu fark ederler ve bir adaya varırlar ve burada kasaba yalancısı Usopp ile tanışırlar.
024. Taklit Edilemeyecek Şeyler (偽れぬものItsuwarenu Mono ? ) : Hasır Şapkalar, sahte bir korsan ekibi olan Usopp Korsanları ile tanışır. Usopp, yatalak arkadaşı Kaya'nın hikayelerini anlatmak için evine gider, ancak uşağı Klahadore ile tartışır.
025. 800 Lies (ウソ800 Uso 800 ? ) : Usopp, Klahadore tarafından Kaya'nın malikanesinden kovulur ve Usopp Korsanları, Jango adında garip bir hipnozcuyla tanışır. Luffy ve Usopp konuşurken Klahadore ve Jango'nun Kaya'ya suikast yapma planlarından bahsettiklerine kulak misafiri olur.
026. Kaptan Kuro'nun Planı (キャプテン・クロの一計Kyaputen Kuro no Ikkei ? ) : Klahadore'un ünlü korsan Kuro olduğu ortaya çıkar ve Jango Luffy'yi etkisiz hale getirir. Usopp, Kuro'nun planı hakkında herkesi uyarmaya çalışır, ancak Kara Kedi Korsanları istilaya hazırlanırken Kuro'ya inanmazlar.

İndir; [KF]+Cilt-03.rar/file
 
Üst