Heavy Metal'e çeviri!

Kamikapan

Süper Üye
12 Eyl 2017
21
82
İzmir

Merhabalar herkese.

Başka bir günde başka bir konuyla beraberiz. Pek çok yazar ve çizerimize ilham vermiş olan Heavy Metal dergisinin Türkçe çevirisi teklif ediyorum size. Sitemizde içerik olarak açıp şöyle bir duyuru yazmıştım:



Ek olarak da içeriğin sayfası:



Çevirinin hepimizin beraberce katkılarıyla hazırlanması ve bu güzel derginin, Enki Bilal'in, Moebius'un, Liberatore'nin daha da nicelerinin Türkçe'ye kazandırılması dileğiyle.

Önemli Not: İçeriği okuyabilmek için siteye kaydolup menüdeki kullanıcı panelinden +18 içeriği açmanız gerekmekte. Malumunuz derginin içeriği o kadar da hafif değil ve bu konudan da biz sorumluyuz. Sitedeki yardım bölümlerinden nasıl bölüm ekleyeceğiniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Buradan, sitedeki mesajlar kısmından ve de (bit.ly/mangatr) adresinden Discord sunucumuzdan sorularınızı iletebilirsiniz. Herkese teşekkürler.
 

Kamikapan

Süper Üye
12 Eyl 2017
21
82
İzmir
İlk olarak da Moebius'un Arzach'ının Heavy Metal'in ilk sayısındaki macerasını yükledim. Keyifli okumalar dilerim.

3.jpg


 

mustibey

Süper Üye
23 Ara 2010
2,161
4,968
Antivirüs programından ilgili siteler için; "çok riskli" uyarısı alıyorum. Bilginize...
 

Kamikapan

Süper Üye
12 Eyl 2017
21
82
İzmir
Merhabalar. MangaTR yönetimi telif vb. kimi gerekçeler sebebiyle çizgi roman bölümünü kapatmak zorunda kaldı. Buradaki paylaşımlar da maalesef kaldırıldı. Elimde olan Arzach'ları paylaşıma hazırlayacağım ve yine forum üzerinden paylaşacağım. Başlık şu an kullanımdışıdır.
 
Üst