Gulliveriana

Logic

Çeviri & Balonlama
3 Kas 2021
356
4,072
Evren
Tarama bana ait değildir. Ben sadece karanlık oda çalışması yapıp editledim ve kapakları değiştirdim. Umarım beğenirsiniz, iyi okumalar.

Mega.nz

Not: %10 kurtarma kaydı dosyada mevcuttur.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

carson10

Aktif Üye
16 Ara 2012
388
1,154
Jonathan Swift'in yazdığı klasik kitap "Gulliver's Travels", ilk defa 1726 Yılında yayımlanmış. Milo Manara, 269 yıl sonra 1995 Yılında, bu kitabın erotik çizgi roman uyarlamasını yapmış(Bu eser, Goodreads sitesinin "Erotic Comics" listesinde ikinci sırada).Bu sefer Guliver bir kadın...Gulivera...Tipik Manara kızı:Avrupai ölçülerde ve edepsiz.Biraz müstehcen maceralar yaşıyor.Eski bir gemiden...Bilinmeyen kıyılara gidiyor.Burası Lilliput krallığı kıyıları.Kendine geldiğinde, Gulivera bir dev ölçülerinde ve minik insanlar tarafından yere çakılan kazıklara bağlanmış. Geminin fırtınalı denizdeki tam sayfa çizimi ile Gullivera'nın yere bağlanmış vaziyette çıplak çizimi tam sanat eseri (Gemi çizimi salona, Gulivera çizimi yatak odasına asılabilir).Lilliput ordusunun, Gulivera'nın bacaklarının arasından resmi geçit töreni yaptığı panel de şahane çizilmiş.İri kadın sevenlerin fantezilerine göre...Sonra...Gulivera minik, diğer her şey dev ölçülerde oluyor.Macerayı bu sefer tersinden yaşıyor.Keşke kendini dev aynasında görüp insanlara tepeden bakan diktatörler de bir süreliğine minik bir boyuta inseler ne güzel olurdu.Yaratıcı ve çok estetik çizimlerin gücü adına...7.7/10
Teşekkürler.Merak ettiğim bir eserdi.Bakması ve okuması çok keyifliydi.

EGLx1H.jpg
 
Son düzenleme:

Logic

Çeviri & Balonlama
3 Kas 2021
356
4,072
Evren
Karanlık oda çalışması...?!
%10 kurtarma kaydı...?!
Bu güzel kitap için çok teşekkürler, üstadım.

Yıllar önce filmli makinam vardı, siyah beyaz resim çekmeyi çok seviyordum bu yüzden amatör bir karanlık oda yapmıştım film banyosu ve kartlar için. Bu çalışmayı da ona benzettim. Kaynakta taramada kontras ve renkler solgundu ve ayrıca resimlerde yamukluklar vardı. Sayfa sayısı az olduğundan renk-kontras sorununu olabildiğince hallettikten sonra tek tek tüm resimleri düzeltip kenarlarını tıraşladım.

Bu yüzden karanlık oda çalışması oldu kendimce. :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Dindar Diker

Çeviri & Balonlama
11 Nis 2009
2,446
8,391
İzmir
Yıllar önce filmli makinam vardı, siyah beyaz resim çekmeyi çok seviyordum bu yüzden amatör bir karanlık oda yapmıştım film banyosu ve kartlar için. Bu çalışmayı da ona benzettim. Kaynakta taramada kontras ve renkler solgundu ve ayrıca resimlerde yamukluklar vardı. Sayfa sayısı az olduğundan renk-kontras sorununu olabildiğince hallettikten sonra tek tek tüm resimleri düzeltip kenarlarını traşladım.

Bu yüzden karanlık oda çalışması oldu kendimce :)

Süper bir çalışma olmuş.
Tekrar teşekkürler, üstadım.
 

DryKleon

Süper Üye
18 Eki 2020
2,265
5,497
Ellerinize sağlıki çok teşekkür ederiz değerli üstadım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ALIENRIPLEY

Süper Üye
29 Ocak 2016
1,196
2,104
Tarama bana ait değildir. Ben sadece karanlık oda çalışması yapıp editledim ve kapakları değiştirdim. Umarım beğenirsiniz,...
Umabilirsiniz sevgili kardeşim, hem okuduk..hem beğendik..Teşekkürler!
 
Üst