The World of Thorgal - Wolfcub - 01

Lobador

Çeviri & Balonlama
21 Tem 2015
1,263
9,898




The World of Thorgal - Wolfcub - 1. sayı



Sevgili dostlar, Thorgal dünyasına ait yeni bir yan seriye Wolfcub'un birinci sayısı ile başlıyoruz.



Wolfcub kim derseniz, o Thorgal'ın hayvanlarla konuşma yeteneğine sahip kızıdır.

Wolfcub'un nasıl dünyaya geldiğini sitemizde bulunan Thorgal Sayı 16 - Dişi Kurt macerasında bulabilirsiniz.



Yine rengarenk, güzel bir sayı ile yeni bir Thorgal yan serisine başlamaktan biz çok mutluyuz.



Keyifle okunması dileklerimle; saygılar, sevgiler..





Çeviri: Lobador

Düzenleme ve Balonlama: Aniror

Fontlar: Comic Sans MS - CCWildWords



51674716812_abbd93b04c_h.jpg




51676395030_faafab06b8_h.jpg








 
Son düzenleme:

drgavsever

Kıdemli Üye
25 Haz 2010
216
725
Sevgili Lobador ve Aniror,
Sizleri yeniden aramızda görebilmek, paylaşımlarınızı okuyabilmek gerçekten çok güzel. Hele bu paylaşım Thorgal olursa bu ayrı bir mutluluk. İyiki varsınız...Bu güzel paylaşımınız için sonsuz teşekkürler...
 

DryKleon

Süper Üye
18 Eki 2020
2,269
5,525
Yeni seri ve sayı için çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık değerli Lobador ve Aniror üstadım.
 

Uğurlee

Yeni Üye
21 Mar 2021
15
587
The World Thorgal Wolfcub 2 - The Severand Hand Of The God Tyr

Arkadaşlar Thorgal serisini severim ve uzun süredir devamının gelmesini bekliyordum Wolfcub'ın. İki arkadaş uzun bir ara vermiş gibiler o yüzden kendimce naçizane bir çeviri ve balonlama yaptım. Yer yer hatalar olmuş olabilir. Beğenilir ise devam edebilirim. Zor ama keyifli bir uğraş.
Böyle günlerde farklı bir şeylere odaklanabilmek iyi oluyor ruh hali için.
İyi okumalar.
 
Son düzenleme:

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
2,981
8,394
Arkadaşlar Thorgal serisini severim ve uzun süredir devamının gelmesini bekliyordum Wolfcub'ın. İki arkadaş uzun bir ara vermiş gibiler o yüzden kendimce naçizane bir çeviri ve balonlama yaptım. Yer yer hatalar olmuş olabilir. Beğenilir ise devam edebilirim. Zor ama keyifli bir uğraş.
Böyle günlerde farklı bir şeylere odaklanabilmek iyi oluyor ruh hali için.
İyi okumalar.

Üstadım, The World Thorgal Wolfcub 2 - The Severand Hand Of The God Tyr paylaşımı yapıldı mı? linki göremedim, Teşekkürler.
 

haziran

Süper Üye
19 Ocak 2010
1,271
3,651
Arkadaşlar çevirdim ama paylaşmayı beceremedim burada, bilen var ise yol gösterebilir mi

Ayrıca bir başlık açıp paylaşırsanız, hem düzenlemeyi bilen arkadaşlar yapar hem de size yardımcı olur. Çok teşekkürler. Rarlayıp upload ederseniz daha kolay ulaşabiliriz. Elinize sağlık.
 

mersan00

Onursal Üye
23 Haz 2011
253
458
Ankara
tek tek resim olmuş, bir rar klasöründe olsaydı daha iyi olurdu gibi ama bunada şükür. siz çevirip paylaşın, ben tek tek indirip kendim klasör yaparım. son üç sayfayı indiremedim, 47,48,49. tam indirirken kaldırdınz zannedersem. neyse ben ilk sayfalarım okurken sonu gelir herhalde
 
Son düzenleme:

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
893
4,656
İzmir
Sayın Uğurlee, öncelikle paylaşımız için çok teşekkürler.
Bu ilk çalışmanız olmasına ve bazı konularda bilgi noksanlığınıza rağmen özellikle, tercümedeki cümleleriniz mükemmel. Yazılarda kullandığınız font galiba comic sans olabilir. Bilgi olarak kullandığınız fontu çalışmalarınızda belirtirseniz iyi olur. İlk sayfayı küçük harfli yazmışsınız. Sonradan büyük harfe dönmeniz isabet olmuş. Size paylaşım yapma ile ilgili yapmanız gerekenleri aşağıda sıra ile yazarak yardımcı olmak isterim.
Bu yaptığınız çalışmanın mutlaka kolay bulunabilecek bir yerde olması gerek. Yoksa arkadaşlar göremeyecek ve bunca yaptığınız emeğe yazık olacak. Sizin kendinize özel paylaşım yeriniz olmadığından en güzeli, sitemizin ana sayfasında ortalarda olan Çizgi Roman Dünyası denen bölümdeki Thorgal çizgi romanına tıklayıp açın. Burada çeşitli arkadaşların Thorgal paylaşımlarını göreceksiniz. Siz de bu çalışmanızı buraya kaydetmelisiniz. Sayfanın en üstünde "yeni konu" denen yere tıklayın. "Yeni Konu Aç" denen bir sayfa gelecek. Orada üstten itibaren boşlukları dolduracaksınız. Önce üstte başlık kısmına kitabın adını tam olarak yazın. Sonra alttaki yazıtürünün ve daha başka ikonların olduğu yazı yazma bölümüne tıklayarak gelin. Paylaşım için yazmak istediğiniz ilk notları yazmadan önce kitabın ön kapağının bir örneğini en üste yüklemelisiniz. Bunun için benim yükleme için önereceğim hızlı resim sitesine öncelikle yükleme yapın. Üye olabilirsiniz. Ama üye olmadan da yükleme yapılabiliyor. Sitenin linki aşağıda:

Bu sitenin açılan ilk sayfasının alt kısmına bilgisayarınızdan yüklemeyi yapmak için "dosyaları seçin veya sürükleyin" kısmına tıklayın, sizin bilgisayarınızdaki dosyaları gösteren bir sayfa çıkacak. Oradan ilgili çalışmanızı kapak sayfasının jpg bir örneğini önceden bilgisayarınızın masaüstüne kopyalayın. Burada masaüstündeki kapak sayfası jpg örneğini tıklayın. Ya da resmi sürükleyip, bırakarak da o yere getirin. Sonra bu yükleme yerine tıklayın. Resim yükleme bittikten sonra
resimlerim bölümüne gelip, yüklediğiniz resmi bulun. O resmin üst kısmında üstten en soldaki dikdörtgen şeklindeki ikona tıklayın. Resim bilgileri denen bir sayfa gelecek. Oradaki forumlar: bbcode denen kısımda sizin resminiz bulunmakta. Farenizle üzerine bir tıklayarak etkinleştirin. Sonra farenizde sağ tıklayıp, kopyalaya basın. Çalışmayı sitemize yükleme yerine gelin. Oraya yapıştır deyin. Resim yüklendi. Başka yazacağınız notları da yazıp, mediafire sitesine yüklediğiniz çalışmanızın linkini alta kopyalayın.
En son iş olarak üst kısıma gelerek kontrol yapın. Tamamsa en aşağıdaki "konuyu aç" denen yere tıklayıp, paylaşımızı kaydedin.
İşlem tamamdır. Yine anlamadığınız bir şey olursa, bana yazın yardımcı olurum.
 
Son düzenleme:

Uğurlee

Yeni Üye
21 Mar 2021
15
587
Çok teşekkürler Baybora, beğenildiğini duymak mutlu etti.
Söylediklerinizi deneyeceğim. Beceremez isem yine ses ederim, var olun. Gücelleme_ Konu açmayı becerdim ama hızlıresim sitesinden fotoğraf eklemeyi beceremedim. Geçersiz dosya tipi bilgisi geldi, normal şekilde bilgisayardan ekledim ben de ama o da şık görünmedi. Thorgal sayfasının içerisinde artık
 
Son düzenleme:

Aysel Buran

Yeni Üye
3 May 2023
17
38
Thorgal genclik yılları 10,11 ,valnorlu chirish serisine wolfclub serisinin devamı gelecek mi acabaa ,şimdiden teşekkürler ediyorum
 
Üst