Timsah, "Alemlerin Tornavidası"

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,311
Timsah, Alemlerin "Tornavida"sı
Esquire, Doğumunun 10. Yılında Timsah ve Yaratıcısı Mehmet Çağçağ'la Konuştu
Dergi makalesi

Yazan: Özgür Yici
"Esquire" dergisinin 1998 Eylül sayısında çıktı
6 sayfa 18 MB CBR


T_MSAH_DARAL_ESQUIRE_YAZISI_kapak.jpg

(Mega)
(Yadi)

Bu 6 sayfalık yazı erkek dergisi "Esquire"ın "Eylül 1998" tarihli sayısında çıktı. Karikatürist "Mehmet Çağçağ"ın "Leman" mizah dergisinde uzun süredir çizdiği bant karikatür dizisi "Daral & Timsah"ın yaratılmasının 10. yıldönümü dolayısı ile kendisiyle (ve başkarakteri Timsah'la!) yapılmış bir röportaj bu yazının konusunu oluşturuyor. Röpotajı "Mehmet Çağçağ" bizzat resimlemiş. "Esquire" dergisi baskı kalitesine önem veren bir dergiydi. Dolayısı ile bu kaliteyi muhafaza etmek için ben de taramaları yüksek kalitesi ile sunmaya çalıştım. Adeta CBR formatında 18 MB'lık bir mini dergi oluştu. Son sayfada bir de "Timsah macerası" yer alıyor.
 
Son düzenleme:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,086
36,743
İstanbul
Üstadım, bu özel çalışma için teşekkür ediyorum.

Ancak en az on kez denememe rağmen tüm bu teşebbüslerim yarım kaldı. Dosyayı indirebilen dostlardan birisi farklı bir platforma yükleyebilir mi?
 

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,311
Üstadım, bu özel çalışma için teşekkür ediyorum.

Ancak en az on kez denememe rağmen tüm bu teşebbüslerim yarım kaldı. Dosyayı indirebilen dostlardan birisi farklı bir platforma yükleyebilir mi?

Sevgili "direnc11", dosyada sorun yok, şimdiden 29 indirme gerçekleşmiş. Biraz önce ben de denemek için indirdim. Sanırım bugünlerde internette bir sorun var gibi. Üstelik bazı "malware"ler ortada dolaşıyor. Örneğin 3 gündür benim PC'de sadece "upload" yapmak mümkün olmuyordu (diğer her şey düzgün çalışıyordu). Her şeyi denedim (format hariç). Araştırırken bazı virüslerin örneğin sadece uploadı engellediğini öğrendim. Mevcut AV programları hiçbir şey yakalayamadı. Ancak "Malwarebytes" diye ücretsiz bir program makineyi temizlemeyi başardı ve ben de tekrar yükleme yapmaya başladım. Bazı virüsler antivirüs programlarının yüklenmesine bile engel olabiliyorlarmış. Bu arada sabah "dosya.co"ya yüklenmiş bir dosyayı buradan indirirken bu "Malwarebytes" arka arkaya yarım düzine virüs benzeri malware buldu ve temizledi. (dosya co zaten dosyaları uzun süre barındırmıyor, kullanmamak lazım). Kısaca sizdeki sorun da buna benzer bir şey olabilir mi diye aklıma geldi. İşyerimdeki bilgisayara geçersem başka bir barındırma sitesinden de yüklerim dosyayı.
 
Üst