![]() |
#1 |
Yönetici |
![]()
Tüm dostlarımın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar,2010 senesinin hayırlar getirmesini dilerim.Bol çizgi romanlı bir yıl olsun.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 09.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 7945
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ''GÖZ'' Sevileni arar. ''SOHBET'' Sevilenle yapılır. ''DUA'' Sevilenle edilir. ''UYKU'' Sevilen için kaçar. ''CENNET'' Sevilenle güzel olur. Ey ''SEVİLEN İNSAN'' Yeni yılın hayırlara vesile olsun. ------------------------------------------------------------- İnan.!...............ama yalnızca bildiğin gerçeklere Güven.!...........ama yalnızca içinde bağlandıklarına. Sev.!................ama yalnızca hak edenleri. paylaş.!...........ama yalnızca değerini bilenlerle |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1355861
•Rep Seviyesi :
![]()
2010 yılı çizgi diyarının tüm üyelerine sağlık, mutluluk ve başarı getirsin. Hepimiz ailelerimiz ve sevdiklerimizle mutlu ve huzurlu bir yıl geçirelim. Yeni yılda binlerce yeni çizgi roman okuyalım. Bu forumda bulunan tüm iyi insanların yeni yılını kutlarım. Saygılarımla...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 29.Mart.2009
•Rep Puanı : 15222
•Rep Seviyesi :
![]()
Tüm forumdaşlarımın yeni yılını kutlarım...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator |
![]()
Yeni yıl konuları birleştirilmiştir. Herkesin yeni yılı hayırlı olur inşallah.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 116696
•Rep Seviyesi :
![]()
Bende tüm cizgiroman severlerin yeni yilini kutlar tüm dostlara gönülden yeni yilda basari ve saglik dolu günler dilerim..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Bütün dostlarımın yeni yılını kutlarım,gelecek yeni yılda herkesin başarılı ve mutlu olmasını canı gönülden temenni ederim,mutlu bir yeni yıldada hep beraber olmak dileğiyle...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Onursal Üye |
![]()
Bugün güzel ülkem Türkiyede çok oyunlar oynanıyor.Yüce Türk ulusunun bu oyunlara kanmadan her şeyin üstesinden gelerek mutlu,huzurlu ve tek beden olmasını yeni yılda diliyor huzur,huzur,huzur diyorum.Yüce Tanrım sen yeni yılda yüreğimizden geçenleri ver.Bizi dostların açısını göstererek sınama.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 13.Aralık.2009
•Rep Puanı : 208597
•Rep Seviyesi :
![]()
herkese mutlu yıllar dilerim, yeni yılda forumumuz için eksik sayıların tamamalandığı, sıralı listelerde açıkların kapandığı bir yıl temenni ederim
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 06.Kasım.2009
•Rep Puanı : 609742
•Rep Seviyesi :
![]()
yeni yılınız da sağlık mutluluk dirlik düzenlik hep sizlerle beraber olsun sevgili dostlar.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
konu, kutlu, mesaji, mesajım, olsun, yeni, yenİ, yil, yıl, yılınız, yä±lä±nä±z |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yeni Yaşın Kutlu Olsun Gürsel | Kroker | Kutlama ve Anma Mesajları | 24 | 28.Haziran.2011 22:45 |
Kurban Bayramımız Kutlu Olsun | profesör | Kutlama ve Anma Mesajları | 33 | 18.Kasım.2010 02:10 |
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun | profesör | Kutlama ve Anma Mesajları | 12 | 29.Ekim.2010 22:39 |
Bayramınız Kutlu Olsun | ertuğrul | Kutlama ve Anma Mesajları | 36 | 16.Eylül.2010 00:32 |
Bayramınız Kutlu Olsun | bortecinefb | Kutlama ve Anma Mesajları | 2 | 23.Nisan.2010 22:34 |