Nice Nice Yıllara sevgili Dostum ertuğrul!

Nice Nice Yıllara sevgili Dostum ertuğrul!

Kutlama ve Anma Mesajları

Like Tree96Likes

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 02.Nisan.2013, 20:50   #1
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
Standart Nice Nice Yıllara sevgili Dostum ertuğrul!

Olmaz böyle şey, iki dakika işimiz oluyor Milletin doğum günü geliveriyor.. Bir de bana sormadan! Neyse zeytinyağı gibi su üzerine çıkmadan ve de tatlı su kurnazlığı yapmadan yine ve bu kadar geç farkettiğim için özür dileyerek sevgili dostumun yeni yaşını kutlarım. Kendisine sevgili Annesi ve ailesi ile birlikte kolilere sakladığı çizgi romanları ile geçireceği uzun, sağlıklı mutlu güzel bir hayat diliyorum.. Karargah ona emanet.. Çizgi Diyarı sana emanet dostum.. Çizgi Diyarı seninle gurur duyuyor.. Sevgilerimle..
Tsubasa, ertuğrul, Baltimora ve 6 kişi bunu beğendi.
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Nisan.2013, 20:54   #2
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

vefalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1760011
•Rep Seviyesi :
vefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond reputevefalı has a reputation beyond repute
Sevgili ertuğrul hocam nice yıllara,iyiki doğdun iyiki varsın
ertuğrul, sarkomer ve profesör bunu beğendi.
Alt 02.Nisan.2013, 21:18   #3

Hones - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 417894
•Rep Seviyesi :
Hones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond repute
İyi ki doğdun abi , nice senelere
Hones isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Nisan.2013, 21:26   #4
Aktif Üye

Doktor Kim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 366815
•Rep Seviyesi :
Doktor Kim has a reputation beyond reputeDoktor Kim has a reputation beyond reputeDoktor Kim has a reputation beyond reputeDoktor Kim has a reputation beyond reputeDoktor Kim has a reputation beyond reputeDoktor Kim has a reputation beyond reputeDoktor Kim has a reputation beyond reputeDoktor Kim has a reputation beyond reputeDoktor Kim has a reputation beyond reputeDoktor Kim has a reputation beyond reputeDoktor Kim has a reputation beyond repute
Standart Nice mutlu yıllara sevgili sevgili dostum.
Sevgili dostum doğum günün kutlu olsun.
Önümüzdeki yıl doğum gününü karargahta kutlamayı öneriyorum.
Bu vesileyle bende karargahı ziyaret etmiş olurum.

Sevgili Annen ve ailen ile birlikte uzun, sağlıklı mutlu güzel bir hayat diliyorum. (Savaş'tan biraz laf çaldım)
İyi ki varsın ve bizimle birliktesin. Bütün güzellikler senin olsun sevgili hemşehrim.
İyi ki varsın ve bizimle birlikliktesin.
Doktor Kim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Nisan.2013, 21:45   #5
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

hadon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 193448
•Rep Seviyesi :
hadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond repute
Müthiş paylaşımların adamı...

Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice yıllar diliyorum. Çizgi Diyarı'na kattığınız değer için teşekkürler...
Alt 02.Nisan.2013, 21:46   #6
Yönetici

Gulyabani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 651986
•Rep Seviyesi :
Gulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond repute
İyi ki doğdun da tanışıp, dost olabildik. Uzun, mutlu, sağlıklı ve çizgiroman dolu bir hayat dilerim.
Gulyabani isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Nisan.2013, 21:54   #7
Süper Üye

kinowa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 116696
•Rep Seviyesi :
kinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond repute
Mutlu yıllar sevgili ertuğrul
kinowa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Nisan.2013, 22:05   #8
Yönetici

Melih41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1032890
•Rep Seviyesi :
Melih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond reputeMelih41 has a reputation beyond repute
Melih41 - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Nice nice yıllara sevgili Ertuğrul..
Melih41 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Nisan.2013, 22:13   #9
Yeni Üye

cngz1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 426226
•Rep Seviyesi :
cngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond repute
Doğum günün kutlu olsun.. Sevdiklerinle sağlıklı ve mutlu, çizgi roman'la dolu yıllar dilerim. iyi ki varsın iyi seni tanıdım sevgili dostum..
cngz1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Nisan.2013, 22:19   #10
Çeviri Balonlama

abdullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 103844
•Rep Seviyesi :
abdullah has a reputation beyond reputeabdullah has a reputation beyond reputeabdullah has a reputation beyond reputeabdullah has a reputation beyond reputeabdullah has a reputation beyond reputeabdullah has a reputation beyond reputeabdullah has a reputation beyond reputeabdullah has a reputation beyond reputeabdullah has a reputation beyond reputeabdullah has a reputation beyond reputeabdullah has a reputation beyond repute
Kim bilir bilgisayarımdaki onlarca çizgi romandan bilmem kaçı sizin paylaşmınız. İyi ki doğdunuz hocam iyi ki Çizgi Diyarı sayesinde sizin gibi insanlarla tanışabiliyoruz. Nice sağlıklı,mutlu,huzurlu,çizgi romanlı yıllar diliyorum (Bende hep aynı şeyleri diyorum yahu Başka kelimeler mi üretsem napsam ).
abdullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil