![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 23.Ekim.2009
•Rep Puanı : 166601
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sevgili kaptanımız diyarımızın kurucusu Bakunin üstadımızın yaş günü gelmiş iyimi?
Yaşlandıkça değerlenen kişilerden oldu oda artık ![]() Baksanıza bulunmayacak kitaplardan oluşan çabaları ve çizgi romana verdiği örneğe? Sevgili dostum ; Yüce Allah önce sevdiklerinle ve ailenle uzun ve sağlılı bir ömür versi sana, sonrasında ise diğer ailen olan bizlerle ve çizgi romanla çok çok uzun seneler birliktelik versin inşallah! İyi ki doğdun dostum nice senelere..
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 18.Şubat.2011
•Rep Puanı : 47476
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili kaptan,güzel insan,onurlu insan,sevgili Bakunin kardeşim iyi ki doğdun.Sana cenab-ı haktan,uzun mutlu ve huzurlu bir ömür dilerim.Sevdiklerinle birlikte hep mutlu ol,hep gül.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 26.Nisan.2009
•Rep Puanı : 13736
•Rep Seviyesi :
![]()
İyi ki doğdun Bakunin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu açarak bizlere hatırlatan dosta da teşekkürler... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 10.Mart.2010
•Rep Puanı : 193448
•Rep Seviyesi :
![]()
Bizlere, güzel dostlar ve çizgi romanın harika güzellikleriyle dolu bu ortamı kazandıran değerli Kaptan'a; mutluluk ve sağlık dolu nice yıllar diliyorum.
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2785493
•Rep Seviyesi :
![]()
Şu yalan dünyada kaç tane hobimiz var ki...
Şahsım için naçizane yazayım; sahil kenarında yaşamak( olmadı gitti), otomobil kullanmak (yaş ilerledikçe hobi olmaktan çıktı, fobiye dönüşüyor). Tavsiye niteliğinde olmamakla birlikte sigaram ve yanında çayım.(bunu da hobi olarak sayıyorum). ve çizgi roman okumak, okunmasını sağlamak... İşte hepsi bu! Bunlardan sonuncusunun ve son zamanlarda hayatımda en çok yer tutan hobimin gerçekleşmesinde tamamen pay sahibi olan forumumuzun kurucusu, sevgili ve Sayın "Bakunin, doğum gününüzü en içten dileklerimle kutluyor, sevdiklerinizle birlikte nice nice yıllar geçirmeniz dileklerime teşekkürlerimi de ilave ediyorum. Saygılarımla... ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 29.Temmuz.2012
•Rep Puanı : 54875
•Rep Seviyesi :
![]()
Yeni yaşınızı kutlar, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim..Biz iflah olmaz çizgi roman hastaları size çok şey borçluyuz..
![]() |
![]() |
#7 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 116696
•Rep Seviyesi :
![]()
Doğum günün kutlu olsun dostum
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1065616
•Rep Seviyesi :
![]()
Bakunin'i etkileyenlerden birisi olan anarşist filozof Proudhon, "Mülkiyet hırsızlıktır" demiş. Bizim Kaptan, bizim Bakunin de bu sözden etkilenmiş olacak ki çizgi romanlarla ilgili mülkiyeti reddeden bir tutumla Çizgi Diyarı'na hayat vermiş. Tüm çizgi romanlar özgürleşsin, herkesin olsun diye. Çok iyi yapmış, ellerine, yüreğine sağlık.
Sevgili Kaptan, çizgi roman dolu, sağlıklı, huzurlu çok uzun bir yaşam dilerim. Konu direnc11 tarafından (07.Kasım.2012 Saat 01:27 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
•Rep Puanı : 161
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
Çizgi Diyarı Varülkedir.Yani gerçekleşmiş bir Ütopyadır.Bunu gerçekleştiren Kaptan Bakunin doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle beraber sağlıklı ve mutlu uzun bir ömür dilerim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 18.Mart.2011
•Rep Puanı : 366815
•Rep Seviyesi :
![]()
Doğum günün kutlu olsun, sevgili dostum.Kaptan adını aldığın tarihi şahsiyet başaramadı belki ama,sen Bakunin sen başardın .Çizgiromanı özgürleştirdin.Sana ve sevdiklerine sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nice yıllara Shevarash !! | serifengin | Kutlama ve Anma Mesajları | 19 | 18.Nisan.2012 02:57 |
Nice Yıllara Timed!! | serifengin | Kutlama ve Anma Mesajları | 19 | 03.Ocak.2012 12:44 |
Nice yıllara, bayrampaşa! | savok | Kutlama ve Anma Mesajları | 6 | 03.Ocak.2012 12:21 |
Nice Nice Yıllara Sevgili serifengin | gurselileri | Kutlama ve Anma Mesajları | 23 | 31.Ekim.2011 17:31 |
Nice Yıllara bakunin! | savok | Kutlama ve Anma Mesajları | 38 | 09.Kasım.2010 11:35 |