![]() |
#1 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Özgün Uysal, (1963- ) Balıkesir/Gönen doğumlu, asker kökenli gazeteci yazar, çizgi roman ve karikatür sanatçısı. 70'li yılların sonunda Çivi Mizah Gazetesi'nde, çizgilerini geliştirdi, 80'li yılların ortasında çizgi roman çizmeye başladı. Karikatürleri ve çizgi romanları yurt dışındaki gazete ve dergilerde, Türkiye'de ise askeri yayınlarda, ulusal ve yerel basında, mizah dergilerinde yayınlandı. ..
Sevgili üyemiz değerli çizer Sayın Özgün Uysal beyefendinin yeni yaşını kutlar, kendisine sevdikleri ile birlikte uzun ve bol çizgi romanlı bir hayat dilerim. Saygılarımla. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]()
ömrün bol olsun özgün usta..
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2912659
•Rep Seviyesi :
![]()
Sayın Özgün Uysal'a tüm sevenleri ve sevdikleriyle bir arada mutlu, huzurlu, başarılı uzun bir ömür diliyorum.
Doğum yerinin Gönen olduğunu görünce aklıma hemen " Ben Gönen'de doğdum " diye başlayan Ömer Seyfettin'in o güzel öyküsü geldi. Tüm Gönen'lilere selam ve saygılar. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 97407
•Rep Seviyesi :
![]()
Yeni yaşınızın size ve ailenize mutlu,huzurlu,müreffeh bir yaşam getirmesini dilerim.
Sağlıcakla.
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Hayırlı uzun ömürler dilerim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nice Nice Yıllara Sevgili serifengin | gurselileri | Kutlama ve Anma Mesajları | 23 | 31.Ekim.2011 17:31 |
Nice Yıllara @[email protected] | Colinmccay | Kutlama ve Anma Mesajları | 19 | 08.Ekim.2011 18:18 |
Sayın yener cakmak Nice Yıllara! | savok | Kutlama ve Anma Mesajları | 5 | 16.Eylül.2011 11:28 |
Nice Yıllara bakunin! | savok | Kutlama ve Anma Mesajları | 38 | 09.Kasım.2010 11:35 |
Nice Yıllara profesör... | bakunin | Kutlama ve Anma Mesajları | 9 | 02.Kasım.2010 16:02 |