24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun...

24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun...

Kutlama ve Anma Mesajları

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24.Kasım.2011, 12:21   #1

gurselileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 124043
•Rep Seviyesi :
gurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond repute
gurselileri - MSN üzerinden mesaj gönder
Standart 24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun...

Konu gurselileri tarafından (24.Kasım.2011 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir.
gurselileri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 24.Kasım.2011, 12:42   #2
Süper Üye

filmografi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 109345
•Rep Seviyesi :
filmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond repute
öğretmenler gününüz kutlu olsun...

Biz ki caniyiz! Herkes için ekmek, iş ve her türlü bağımsızlık ve adaleti istiyoruz.
Pyotr Alexeyevich Kropotkin
filmografi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 24.Kasım.2011, 12:52   #3
Yönetici

serifengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 166601
•Rep Seviyesi :
serifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond repute
Eveeet Gürsel,in sayesinde ve nezdinde başta Timed olmak üzere Uzung ve tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ Kutlar başarılar dilerim ve şehit olmuş öğretmenlerimizinde ailelerine başsağlığı dilerim.

Hαdi simit sαtαnı αnlαdım,
kestαne sαtαnı dα.
Peki yα dost sαtαn,
O dα mı ekmek pαrαsı ?
serifengin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 24.Kasım.2011, 13:51   #4

gurselileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 124043
•Rep Seviyesi :
gurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond reputegurselileri has a reputation beyond repute
gurselileri - MSN üzerinden mesaj gönder
evet diyarımızda annesi veya babası öğretmen olan... kendi öğretmen olan... bu şerefli mesleğin üyesi, eğitim ordumuzun yılmaz neferleri dostlarımız var... tümünün bu özel günleri kutlu olsun...
gurselileri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 24.Kasım.2011, 14:11   #5
Yeni Üye

tatu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
tatu has a reputation beyond reputetatu has a reputation beyond reputetatu has a reputation beyond reputetatu has a reputation beyond reputetatu has a reputation beyond reputetatu has a reputation beyond reputetatu has a reputation beyond reputetatu has a reputation beyond reputetatu has a reputation beyond reputetatu has a reputation beyond reputetatu has a reputation beyond repute
Allah öğretmenlerimizden (idealist olan ve öğretme aşkıyla dolu olanlardan..) ve Başöğretmenimizden razı olsun..bu yolda şehit düşen ve vefat eden öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz..
tatu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 24.Kasım.2011, 14:12   #6
Kıdemli Üye

jamaican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 11025
•Rep Seviyesi :
jamaican has a reputation beyond reputejamaican has a reputation beyond reputejamaican has a reputation beyond reputejamaican has a reputation beyond reputejamaican has a reputation beyond reputejamaican has a reputation beyond reputejamaican has a reputation beyond reputejamaican has a reputation beyond reputejamaican has a reputation beyond reputejamaican has a reputation beyond reputejamaican has a reputation beyond repute
sağolun arkadaşlar, inşallah bende öğretmen olacağım iki seneye. adayım, 3. sınıf bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliğinde okuyorum.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
jamaican isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 24.Kasım.2011, 14:52   #7

profesör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 3007659
•Rep Seviyesi :
profesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond repute
Tüm öğretmenlerin ve hassaten timed, uzung, ravenx ve sarkomer 'in de günlerini kutluyor, büyüğüm ve küçüğüm tüm öğretmenlerin ellerini saygı ile öpüyorum. Vefat etmiş ve özellikle şehit olmuş öğretmenlere rahmetler , hayatta olanlara sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.
profesör isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 24.Kasım.2011, 15:20   #8
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
Babam emekli öğretmen aradım;
ellerinden öptüğümü söyleyerek öğretmenler gününü kutladım.
Çocuklarım okuyor, onların öğretmenlerinin hediyelerini aldım, öğretmenler gününü kutladım.
Sıra geldi bizim sitenin öğretmenlerine, bir çırpıda anımsadıklarım,
sarkomer, uzung, kartal, Esin Mert, rawenx...
Bu dostlarımın ve ismini hatırlayamadığım tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım.
Umarım onlar için herşey daha iyi olur.
Saygılarımla.
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 24.Kasım.2011, 17:06   #9
Yönetici

sarkomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 2595471
•Rep Seviyesi :
sarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond repute
Öğretmenler, bir milletin geleceği olan genç nesli, bilgi yanında milli ve manevi değerlerle yoğurarak şekillendiren ve doğrultuda düşünmeye yönlendiren toplum mimarlarıdır. Öğretmenlik bu yönüyle fedakarlık isteyen ve sorumluluğu çok büyük kutsal bir meslektir. Bu bağlamda öğretmenler gününü unutmayan ve mesaj yazan tüm değerli dostlara teşekkür ediyor, tüm meslektaşlarımın "Öğretmenler Günü"nü en içten dileklerimle kutluyor ve bu kutsal görevi Yurdumuzun dört bir yanında imkansızlıklar içinde yerine getirmeye çalışan değerli öğretmenlerimizin problemlerinin en kısa süre içinde çözülmesi temennisi ile saygılarımı sunuyorum.
sarkomer isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 24.Kasım.2011, 17:26   #10

stoktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 112017
•Rep Seviyesi :
stoktan has a reputation beyond reputestoktan has a reputation beyond reputestoktan has a reputation beyond reputestoktan has a reputation beyond reputestoktan has a reputation beyond reputestoktan has a reputation beyond reputestoktan has a reputation beyond reputestoktan has a reputation beyond reputestoktan has a reputation beyond reputestoktan has a reputation beyond reputestoktan has a reputation beyond repute
Ben de Savok'tan özenip, emekli öğretmen babama telefon açtım, Öğretmenler Günü'nü kutladım...
Bana" Hass..tir or'dan" dedi.

Acaba ne demek istedi?
stoktan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil