![]() |
#1 |
![]() ![]() Konu gurselileri tarafından (24.Kasım.2011 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 08.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 109345
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
öğretmenler gününüz kutlu olsun...
![]()
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 23.Ekim.2009
•Rep Puanı : 166601
•Rep Seviyesi :
![]()
Eveeet Gürsel,in sayesinde ve nezdinde başta Timed olmak üzere Uzung ve tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ Kutlar başarılar dilerim ve şehit olmuş öğretmenlerimizinde ailelerine başsağlığı dilerim.
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
evet diyarımızda annesi veya babası öğretmen olan... kendi öğretmen olan... bu şerefli mesleğin üyesi, eğitim ordumuzun yılmaz neferleri dostlarımız var... tümünün bu özel günleri kutlu olsun...
|
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 01.Ekim.2009
•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
![]()
Allah öğretmenlerimizden (idealist olan ve öğretme aşkıyla dolu olanlardan..) ve Başöğretmenimizden razı olsun..bu yolda şehit düşen ve vefat eden öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 24.Ekim.2011
•Rep Puanı : 11025
•Rep Seviyesi :
![]()
sağolun arkadaşlar, inşallah bende öğretmen olacağım iki seneye. adayım, 3. sınıf bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliğinde okuyorum.
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3007659
•Rep Seviyesi :
![]()
Tüm öğretmenlerin ve hassaten timed, uzung, ravenx ve sarkomer 'in de günlerini kutluyor, büyüğüm ve küçüğüm tüm öğretmenlerin ellerini saygı ile öpüyorum. Vefat etmiş ve özellikle şehit olmuş öğretmenlere rahmetler , hayatta olanlara sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Babam emekli öğretmen aradım;
ellerinden öptüğümü söyleyerek öğretmenler gününü kutladım. Çocuklarım okuyor, onların öğretmenlerinin hediyelerini aldım, öğretmenler gününü kutladım. Sıra geldi bizim sitenin öğretmenlerine, bir çırpıda anımsadıklarım, sarkomer, uzung, kartal, Esin Mert, rawenx... Bu dostlarımın ve ismini hatırlayamadığım tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım. Umarım onlar için herşey daha iyi olur. Saygılarımla. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2595471
•Rep Seviyesi :
![]()
Öğretmenler, bir milletin geleceği olan genç nesli, bilgi yanında milli ve manevi değerlerle yoğurarak şekillendiren ve doğrultuda düşünmeye yönlendiren toplum mimarlarıdır. Öğretmenlik bu yönüyle fedakarlık isteyen ve sorumluluğu çok büyük kutsal bir meslektir. Bu bağlamda öğretmenler gününü unutmayan ve mesaj yazan tüm değerli dostlara teşekkür ediyor, tüm meslektaşlarımın "Öğretmenler Günü"nü en içten dileklerimle kutluyor ve bu kutsal görevi Yurdumuzun dört bir yanında imkansızlıklar içinde yerine getirmeye çalışan değerli öğretmenlerimizin problemlerinin en kısa süre içinde çözülmesi temennisi ile saygılarımı sunuyorum.
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
•Rep Puanı : 112017
•Rep Seviyesi :
![]()
Ben de Savok'tan özenip, emekli öğretmen babama telefon açtım, Öğretmenler Günü'nü kutladım...
Bana" Hass..tir or'dan" dedi. Acaba ne demek istedi? ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Doğum Günü Kutlu Olsun algir | tafamus | Kutlama ve Anma Mesajları | 0 | 10.Aralık.2010 01:52 |
24 Kasım Öğretmenler Günü | savok | Kutlama ve Anma Mesajları | 13 | 26.Kasım.2010 12:57 |
19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü Kutlu Olsun | bortecinefb | Kutlama ve Anma Mesajları | 11 | 20.Temmuz.2010 01:31 |
Babalar Günü Kutlu Olsun | bortecinefb | Kutlama ve Anma Mesajları | 2 | 20.Haziran.2010 20:16 |
Anneler Günü Kutlu Olsun | ertuğrul | Kutlama ve Anma Mesajları | 8 | 09.Mayıs.2010 22:56 |