Sevgili timed,yorumlarınız için kutlarım.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,734
44,013
denize sıfır
Sevgili dostum,
her ne kadar tanışmasakda 40 yıllık dost gibiyiz.
forumda açılan konularda bu kadar kap-kaç varken espri,anlam,özen,şükran,(şükransızlara sitem),paylaşım yapan arkadaşa minnet dolu mesajlarınız hiçde hafife alınmamalı.
her ne kadar paylaşımcı arkadaşların bir beklentisi olmasada bu emeklerin devam etmesi,
paylaşımcı ruhun körelmemesi adına yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim.
tanımaktan mutlu olduğum kişilerden birisiniz.:)
izmire yolunuz düşerse kumru ve sakızlı muhallebi menümüz sizi bekler.
Sizin gibi dostların çoğalması dileğiyle.:)


bugs65bq1.gif
 
12 Şub 2010
15,006
543,758
İstanbul'daki bir kaç buluşmada tanımaktan büyük mutluluk duyduğum sayın timed gerçekten de her övgüyü fazlasıyla hakediyor. Son derece sempatik ve insanın kanı anında ısınıyor. Tam yeri geldiğinde seslendirdiği bir nemedya efsanesi ile de kalbimizi fethetmişti. Tanıma şansına sahip olduğum tüm çizgidiyarlı dostlar gibi sevgili timed'e bu vesile ile sevgi ve saygılar sunuyorum. büyük beyaz ' a da buna vesile olduğu için teşekkürler. Saygılarımla.
 

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,330
9,543
Sağolun değerli dostlar ,
Sizlerin paylaşım ve katkılarınızın yanında ben sadece kuru teşekkür mesajları yazabiliyorum. Ayda yılda bir vaktim olursa da bir kitap tarıyorum forumda olmayan.
Sayın büyük beyaz' ın İzmir davetine gelince , en sevdiğim şehirlerimizden biri olmasının yanında çok uzun zamandır gidemediğim güzel İzmire bi gün mutlaka gelecek ve büyük beyaz , The Darkness ve diğer İzmirli dostları göreceğim.
Ama bizlerde sizleri İstanbulumuza bekliyoruz. Sizin kumrunuz kadar olmasa da bizim de yemeklerimiz pek yabana atılmaz yani.
Hiç yüzyüze görüşmeden bu kadar dost olabiliyorsak demek ki , bir de görüşürsek herhalde can ciğer kuzu sarması oluruz .(Bizim İstanbul buluşmalarında gerçekten de buradaki arkadaşlarla öyle olduk.)
Saygı ve sevgilerimle.
 
Üst