![]() |
#1 |
Administrator |
![]()
Doğum günün kutlu olsun ağabey.
Engin yüreğinle hayatımıza renk kattın. Mutlu nice seneler geçirmen dileklerimle.
![]() |
![]() |
#2 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
doğum gününüz kutlu olsun abi..nice sağlıklı yıllar dilerim..
![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2912659
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok teşekkür ederim dostlar, sizinle aynı forumda bulunmaktan çok mutluyum, Allah'tan hepimize sağlıklı ve huzurlu nice yıllar diliyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili ağabeyim nice yıllara...
Siteye geç girebilmenin azizliğine uğradım bu yüzden geç kaldım Rastlantılar çok önemli tercihler çok önemli insanın yaşamını bu kavramlar belirliyor ben bu anda, burada olmaktan sırf bu nedenle bile mutluyum. Bu site hiç düşünmeden sayacağım onlarca yeni dost kazandırdı bana. bunların başında sevgili ağabeyim ve üstadım geliyor, dostluğunun ve güzel gönlünün yanında değerli kitaplığını benimle paylaştı asla bulamayacağımı sandığım kitapları onun sayesinde okuyorum. Umarım yaşamında güzel gönlün gibi olur, sağlık ve mutluluk dileklerimle. Bir de Can yücel şiiri bu şiiri ben çok severim kendi babam gelir aklıma Sevgilerimle... Hayatta ben en çok babamı sevdim Hayatta ben en çok babamı sevdim Karaçalılar gibi yardan bitme bir çocuk Çarpı bacaklarıyla-- ha düştü ha düşecek -- Nasıl koşarsa ardından bir devin, O çapkın babamı ben öyle sevdim Bilmezdi ki oturduğumuz semti, Geldi mi de gidici - - hep, hepp acele işi! -- Çağın en güzel gözlü maarif müfettişi. Atlastan bakardım nereye gitti, Öyle öyle ezber ettim gurbeti. Sevinçten uçardım hasta oldum mu, 40'ı geçerse ateş çağ'rırlar İstanbul'a bi helallaşmak ister elbet, diğ'mi oğluyla! Tifoyken başardım bu aşk oy'nunu, Ohh dedim, göğsüne gömdüm burnumu. En son teftişine çıkana değin, Koştururken ardından o uçmaktaki devin, Daha başka tür aşklar, geniş sevdalar için Açıldı nefesim, fikrim, canevim. Hayatta ben en çok babamı sevdim Can Yücel |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
![]()
Kıymetli Ağabeyim,
Doğum gününüzü kutlar, Sağlıklı ve mutlu uzun bir ömür dilerim. Selam ve saygılarımla.
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2912659
•Rep Seviyesi :
![]()
Hatırşinas dostlarım, çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Mart.2009
•Rep Puanı : 85123
•Rep Seviyesi :
![]()
Abi Allah daha nice yıllara sağlık ve mutluluk içinde sevdiklerinle birlikte erişmeyi nasip.Doğum günün kutlu olsun.
![]() |
![]() |
#8 |
Onursal Üye |
![]()
Kendisiyle aynı forumda olmaktan,aynı kulvarda at koşturmaktan onur duyduğum dostum...Yeni yaşınız size ve sevenlerinize esenlikler getirsin.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 25.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 61288
•Rep Seviyesi :
![]()
Bakunin ustanın arkasından 2.mesajı yazmıştım.Ama şu anda mesajımın silinmiş olduğunu gördüm.Neyse...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 09.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 7945
•Rep Seviyesi :
![]()
iyiki doğdun kardeşim.sağlıklı yaşa uzun ömürler dilerim.
İnan.!...............ama yalnızca bildiğin gerçeklere Güven.!...........ama yalnızca içinde bağlandıklarına. Sev.!................ama yalnızca hak edenleri. paylaş.!...........ama yalnızca değerini bilenlerle |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sevgili juky, Nice Yıllara! | savok | Kutlama ve Anma Mesajları | 7 | 17.Ekim.2011 11:26 |
Nice Yıllara @[email protected] | Colinmccay | Kutlama ve Anma Mesajları | 19 | 08.Ekim.2011 18:18 |
Nice Yıllara Büyük Beyaz | büyük beyaz | Kutlama ve Anma Mesajları | 26 | 01.Ocak.2011 09:53 |
Nice Yıllara bakunin! | savok | Kutlama ve Anma Mesajları | 38 | 09.Kasım.2010 11:35 |
Nice Yıllara @[email protected] | savok | Kutlama ve Anma Mesajları | 7 | 07.Ekim.2010 21:29 |