![]() |
Yıldönümü kutlaması - Çizgi diyarı açılmıştır.13.03.2009 23:49Kutlama ve Anma Mesajları |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uzun süredir uğraştığımız ve sonunda aktif hale getirebildiğimiz sitemiz hepimize hayırlı olsun. Yeni ve güzel bir yolculuğa çıktık hep birlikte daha iyi yerlere inşallah. Gördüğünüz eksik ve gedikleri iletirseniz seviniriz. Öncelikle Kaptan Bakunin başta olmak üzere, Tsubasa, bozan, ertuğrul25, son günlerde hiç görmesem de neptunn, pegasus, rawenx, çok emekleri geçen colinmccay, Mehmet Ali olmak üzere herkese binlerce teşekkürler. Çok değerli katkıları ile bu site oluştu. Umarım geleceğe de hep birlikte büyüterek taşırız. Evet, artık yaşına gelmiş bir çizgidiyarımız var, tek ve çok güzel, ne yapmalıyız, nasıl kutlamalıyız? Ben bu kutlamayı yapmak için erken mi davrandım? Üstüme vazife mi? Öneriler nasıl hayata geçirilecek? Akıllı öneriler.Uslu öneriler. *Çılgın olanlar makbuldür.* ... Haydi hep beraber. Mutlu Yıllar |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici |
![]()
Vay be site bir yılı devirmek üzere ha.Ne mutlu bu sıcak yuvanın daha nice yılları devirmesi dileğiyle.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1299141
•Rep Seviyesi :
![]()
ulu MANİTU tebriklerini sunar..
![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 24.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 11437
•Rep Seviyesi :
![]()
13 Martta açılan sitemizi ben ta temmuzda keşfetmişim, kendi adıma üzüldüm. Yıldönümümüz kutlu olsun. Daha nice mutlu yıllara...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 26.Mart.2009
•Rep Puanı : 52343
•Rep Seviyesi :
![]()
Her yıl daha da kuvvetlenen ve kuvetlenecek olan kardeşlik ruhuyla nice yıllara..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 26.Mart.2009
•Rep Puanı : 61579
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili savok,
Acele etmişsin.Ama ne demişler:"At binenin kılıç kuşananın". Umarım uzun yıllar Çizgi Diyarı'nda tüm dostlar birlikte oluruz. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator |
![]()
Aslında konuyu siz açmasanız belki de yoğunluktan unutulup gidilecekti elinize sağlık
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Birlikte nice yıllara,birinci yılımız hayırlı olsun.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Onursal Üye |
![]()
Değerli arkadaşlar tüm yazılanları birer birer okudum.Tüm bu sitede olanlarla, gelen gidenlerle ,alkış tutanlarla ,emek verenlerle, emek çalanlarla, velhasıl cizgidiyarını çizgidiyarı yapanlarla ,yazılan ve çizilenleri...Sanki bir kapanma havası esti gibime geldi .yok öyle şey şimdi kenetlenme dirilme zamanı .Bakın sevgili bakunin dostum geri geldi (Umarım sorunların atlatılmıştır.Tsubasada 1 yıllık manlaşma yaptık dedi ).Dahası hep buradayız ..Daha nice 1.,2.,3. yıllara .İyiki varsın cizgidiyarı iyiki varsınız arkadaşlar.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 116696
•Rep Seviyesi :
![]()
iyiki dogdun
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çizgi Diyarı e-dergi Sayı 05 | büyük beyaz | Çizgi Diyarı E-Dergi | 51 | 09.Şubat.2012 16:46 |
Selam!Çizgi Diyarı! | vkopuzoglu | Çizgi Diyarına Hoşgeldiniz | 3 | 04.Mart.2010 17:29 |