Kral Conan Alfa Yayınları Sayı 06 Irmağı Kesen Kılıçlar

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,469
26,994


file
file



300 dpi. orijinal taramayı paylaşıyorum.

Güzel bir hafta diliyorum dostlarım...

Conan ve çizgilere gönül vermiş dostlarıma saygılarımla...


Mediafire



 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,851
137,097
Eline sağlık değerli dostum.
Yine güzel bir paylaşımla şenlendirmişsin.
Paylaşım ve emeklerin için teşekkür ederim.
 

BRAN MAK MORN

Çeviri & Balonlama
13 Tem 2011
193
2,218
Her okunuşunda ayrı bir tat aldığımız Conan maceralarını bu hali ile de okuma imkanı sağlamanızdan dolayı teşekkür ederim.
 

hüseyin aksakal

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
7 Eyl 2010
773
5,728
Kdz. Ereğli

....
Birkaç ay sonra, Kont Trocero’nun dostları işlerini yapmış, hem de çok iyi yapmıştı. Pazaryerlerinde, yollardaki hanlarda, köy ve mezralarda, kasaba ve kentlerde, bir fısıltı Poitain eyaletinde kanatlanıyordu: “Kurtarıcı geliyor!”

Böyleydi Kont Trocero’nun dev Cimmerialının geçmiş yıllardaki ürpertici hikayelerini hatırlayan partizanları tarafından Conan’a verilen isim. Sınırın karşısından Bossonia Düzlüklerini yağmalamak, öldürmek ve tecavüz için binlercesi oluk oluk gelmesin diye, Vahşi Pictlerin iradesini kırmak için Thunder Nehri’nin gümüş akıntısının ortasında nasıl kesip biçtiğini işitmişlerdi. Bu öyküleri bilen Poitainliler, şu anda kanlı tiranlarının pençelerinden onları kurtarması için Conan’ın yılmaz şahsiyetine güveniyorlardı.

Birkaç hafta, okçular, küçük toprak sahipleri ve paralı askerler güneye, Alimane’ye doğru süzülüp durmuştu. Köylüler, taranmamış başlarını bir araya yanaştırarak, bira maşrapalarının üstünden istilanın geldiğini mırıldanıyordu.

Şimdi, nihayet Kurtarıcı yaklaşıyordu. Özgür Poitain ve şu anda deli Numedides’in ağır topuğu altında yere serilen tüm Aquilonia için iyi zamanlar belli belirsiz görünüyordu. Öyle hevesle beklenen haber, sevgili kontlarının mührü basılmış, yağlı ipeğe sarılmış halde vasıl olmuştu.

Onlar da hazırdılar.
...

NOT: Bu uyarlama en estetik ve aslına sadık uyarlamalardan biri... Yenileme çalışmasına emek veren ve daha nitelikli ÇR'lerle bizi buluşturan Prince'yi tebrik ediyorum.

 
Üst