Kral Conan Alfa Yayınları Sayı 02 Jhebbal Sag'ın Çocukları

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,471
27,020


file
file




300 dpi. orijinal taramayı paylaşıyorum.

Çizgi Diyarındaki dostlara söz verdiğim gibi, ikinci sayı da huzurlarınızda.

Conan ve çizgilere gönül vermiş dostlarıma saygılarımla...


mediafire



mega.co




dosya.co





 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ahmet akyol

Onursal Üye
18 Ocak 2016
654
2,552
İzmir
Kapak resmindeki At bile barbarın yanında küçücük kalmış,ve barbarı taşımanın haklı gururu var sanki yüzünde...Teşekkürler bu güzel paylaşım için
 

hüseyin aksakal

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
7 Eyl 2010
773
5,728
Kdz. Ereğli
“Ama” Balthus devam etti, “Eğer hayvanlara istediğini yapmalarını emredebiliyorsa, neden hepsini birden üzerimize saldırtmıyor? Orman leopar doludur, neden sadece birini gönderdi?”

Conan bir süre cevap vermedi, verince de acayip bir ketumlukla oldu bu.

“Tüm hayvanları yönetemez. Sadece Jhebbal Sag’ı hatırlayanları.”

“Jhebbal Sag mı?” Balthus bu eski ismi tereddütle tekrarladı. Tüm yaşamı boyunca bu isimden iki veya üç kereden fazla söz edildiğini işitmemişti.

“Bir zamanlar tüm canlı varlıklar ona tapardı. Hayvan ve insanların tek dil konuştuğu evvel zamanda böyleydi. İnsanlar onu unuttu, hayvanlar bile unutuyor. Artık sadece birkaçı hatırlıyor. Jhebbal Sag’ı unutmayan insanlarla hayvanlar kardeşlerini hatırlar ve aynı lisanı konuşur.”

Balthus karşılık vermedi; bir Pict direğine bağlanmış, karanlık ormanın bir şamanın çağrısıyla sivri dişli dehşetler saldığını görmüştü.

“Uygar insanlar gülüp geçiyor,” dedi Conan. “Oysa hiç biri bana Zogar Sag’ın piton, kaplan ve leoparları yabanlıklardan nasıl çağırabildiğini ve emirlerini yaptırabildiğini izah edemez. Ellerinden gelse bu bir yalan derler. Uygar insanların âdeti böyledir. Az pişmiş bilimleriyle bir şeyi açıklayamadıklarında onu inkâr ederler.”

Tauran halkı ilkelliğe çoğu Aquilonialıdan daha yakındı; kökenleri evvel zamanda kaybolmuş batıl inançlar devam ederdi orada. Balthus da ürpertici şeyler görmüştü. Conan’ın sözlerinin kast ettiği korkunç şeyi reddedemiyordu.

“Bu ormanda bir yerlerde Jhebbal Sag’a adanmış kadim bir koru olduğunu işittiydim,” dedi Conan, “Bilmiyorum. Hiç görmedim orayı. Oysa bu ülkedeki hayvanlar benim gördüğümden çoğunu hatırlıyor.”
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,664
Kasımpaşa
Teşekkürler Prince dostum.
Sen ve hüseyin aksakal dostumun katkıları ile değerli arşiv yenileme gerçekleşiyor.
Elleriniz dert görmesin.
Saygılarımla.
 

Dindar Diker

Çeviri & Balonlama
11 Nis 2009
2,451
8,409
İzmir
Bu kapak resmini çizen arkadaşa iki çift lafım olacak...

"Hiç mi insan görmedin be ömründe, dostum!"

Paylaşım için teşekkür ederim değerli Prince. Sayende okunmadık Conan macerası kalmayacak gibi görünüyor.
 
12 Şub 2010
15,006
543,776
Hırsız, katil, yağmacı ve serseri Conan'ı, çağının en büyük krallığında tahta taşıyan paralı asker Conan'ın sınır boylarında Piktlerle olan savaşlarıdır.

Bu sayıdaki macera ise en güzellerindendir. Kurgusu, senaryosu ve çizgileriyle gerçek bir şaheserdir. Beni Conan'a ram eden maceralardan. Ben Conan okumaya bu seriyle ve 34 lük seriyle başlamıştım. Hepsi de birbirinden güzel maceralardır.

Mükemmel tarama düzenleme için teşekkürler sevgili prince dostum.
 
Üst