![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3007659
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevgili bay_x şahsında Tüm çizgi roman tutkunlarına Saygılarımla |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 02.Şubat.2010
•Rep Puanı : 1128710
•Rep Seviyesi :
![]()
Eline,emeğine sağlık Haluk Bey.Bende bir tek Köroğlu dergisi var o da bu sayı.Ben bu eski "döküntüleri" nereden topladım biliyormusunuz;12 Eylül fırtınasında öğretmenlikten uzaklaştırılıp,kağıt hurdacılığı yapan bir arkadaşımın deposundan derledim.Tonla fotoğraflar,aşk mektupları daha neler neler vardı.Bu kadar değerleneceklerini tahmin etsem kamyon çeker yüklerdim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye |
![]()
Şimdi kaç kişi biliyor acaba mecmua sözcüğünü ?Farklı bir kuşaktık biz .Küçük özlemler mutlu ediyordu bile .Tamam kalite şimdikilerle kıyaslanamayacak denli kötü idi.kimi cilt elinize aldığınızda dağılır giderdi ama severdik biz bunları ve şimdi bunları bizimle paylaşan ihtiyar-delikanlıları.İyiki varsınız dostlar.
sevgi & saygıyla
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 10.Mart.2010
•Rep Puanı : 193448
•Rep Seviyesi :
![]()
Benden selam olsun "Diyar Beyi"ne...
Elleri, kolları ağrımasın... Ayağına taş dolanmasın...
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 30.Haziran.2012
•Rep Puanı : 1306733
•Rep Seviyesi :
![]()
En sevdiğim hediyedir kitap. Hele hele çok sevdiğim ve saydığım bir ağabeyim tarafından verilmişse, aldığım haz bir başka olur ve mutluluğumu ifadeyi kelimeler kifayet etmez. Çok teşekkür ederim üstadım, beni onurlandırdınız. Saygılarımla.
Konu Bay_X tarafından (13.Aralık.2013 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 19.Mart.2010
•Rep Puanı : 28156
•Rep Seviyesi :
![]()
Değerli hocam, hep 1950'ler ve '60'lar.. Nostalji yasatiyorsunuz bizlere. Tam bir hazine bunlar. Teşekkür az gelir. Saygılarımla.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
bay_x, bolu beyi, çizgi diyarı, galip bülkat, kıral neşriyat yurdu, köroğlu, şahap ayhan |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
KÖROĞLU Kıral Neşriyat Yurdu Sıralı Liste (TAMAMLANDI) | Bay_X | Köroğlu | 15 | 26.Nisan.2020 17:12 |
Köroğlu Kıral Neşriyat Yurdu Cilt 01 Sayı 13 / 25 Ocak 1954 | Hones | Köroğlu | 11 | 24.Haziran.2013 07:31 |
Köroğlu Kıral Neşriyat Yurdu Cilt 01 Sayı 12 / 18 Ocak 1954 | Hones | Köroğlu | 5 | 02.Şubat.2013 13:25 |
Köroğlu Kıral Neşriyat Yurdu Cilt 01 Sayı 11 - 11.01.1954 | ertuğrul | Köroğlu | 4 | 02.Şubat.2013 13:22 |
Köroğlu Kıral Neşriyat Yurdu Cilt 01 Sayı 01 / 02 Kasım 1953 | Bay_X | Köroğlu | 16 | 02.Ocak.2013 23:27 |