![]() |
#1 |
Onursal Üye E-Dergi Üyelik tarihi: 16.Haziran.2012
•Rep Puanı : 271172
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malkoçoğlu'nun ilk macerasında birçok çizgiromanda olduğu gibi macera ismi bulunmuyor. Henüz Ejder de yok. Bu macera Dağların Kralı adıyla haftalık fasiküllerde ve daha sonra Serhat Kartalı adıyla Tercüman'da yayınlandı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu Kolibri tarafından (17.Mart.2018 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
İlk maceraya da kavuştuk. Teşekkürler dostum. Suat Yalaz üstat tekrar Karaoğlan maceralarında çoğu kez yeni kareler çizip eklemeler yapmıştı. Acaba tekrar çizilen Malkoçoğlu maceralarında da değişiklikler var mı yoksa aynı mı?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 10.Kasım.2015
•Rep Puanı : 103
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
Teşekkürler üstad kolibri çok muhteşem bir paylaşım ellerine sağlık saygılar.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
•Rep Seviyesi :
![]() İlk maceraya da kavuştuk. Teşekkürler dostum. Suat Yalaz üstat tekrar Karaoğlan maceralarında çoğu kez yeni kareler çizip eklemeler yapmıştı. Acaba tekrar çizilen Malkoçoğlu maceralarında da değişiklikler var mı yoksa aynı mı? Hepsini karşılaştırma imkanım olmadı ama gördüklerim aynıydı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benim merak ettiğim 12 Nisan 1967 tarihli Cumhuriyet Gazetesinde yayınlanan bu duyurudaki Malkoçoğlu albümü. De-Ha nın bastığı 4 ciltten çok önce, yayınlandığı belirtilen bu albümü hiç görmedim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 16.Temmuz.2013
•Rep Puanı : 28692
•Rep Seviyesi :
![]()
Orijinal rengiyle, ideal ölçülerde ham taramalar için teşekkürler üstad.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Link içinde sayfaların nasıl olduğunu bilmiyorum.
Orjinal yada beyaz olabilir.Mediafire sitesinden kopyaladım. İlk sayfayı arşivden ekledim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ocak.2010
•Rep Puanı : 105436
•Rep Seviyesi :
![]()
1485 yılında günlük gazetede çizilen detaylar; bugünkü pek çok Frankofon ve Amerikan aylık Comics'den daha detaylı çizgilere sahip
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 05.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 143804
•Rep Seviyesi :
![]() Hepsini karşılaştırma imkanım olmadı ama gördüklerim aynıydı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benim merak ettiğim 12 Nisan 1967 tarihli Cumhuriyet Gazetesinde yayınlanan bu duyurudaki Malkoçoğlu albümü. De-Ha nın bastığı 4 ciltten çok önce, yayınlandığı belirtilen bu albümü hiç görmedim. 12.04.1967 yılında basılan Kaplan dergisini kastediyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Biraz geç kalmış bir cevap oldu ama. Saygılarımla. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
ayhan başoğlu, cumhuriyet, malkoçoğlu |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
MALKOÇOĞLU Cem Sultan - Cumhuriyet Gazetesi Derlemesi | profesör | Malkoçoğlu | 9 | 21.Mayıs.2020 19:53 |
Malkoçoğlu 08 - Budin Köprüsü ( Cumhuriyet Gazetesi ) | Kolibri | Kolibri | 11 | 03.Şubat.2019 20:46 |
Malkoçoğlu 07 - Beyaz Gül ( Cumhuriyet Gazetesi ) | Kolibri | Kolibri | 11 | 16.Mart.2018 15:57 |
Malkoçoğlu 15 - Çalınan Taç ( Cumhuriyet Gazetesi ) | Kolibri | Kolibri | 5 | 16.Mart.2018 00:42 |
Malkoçoğlu 05 - İlona ( Cumhuriyet Gazetesi ) | Kolibri | Kolibri | 5 | 14.Mart.2018 21:42 |