Muktuk Wolfsbreath: Hard-boiled Şaman 01 -Mommy’s girl

koftielma

Çeviri & Balonlama
7 Haz 2009
62
761
Muktuk Kurtsoluğu: Dedektif Şaman 01 -Ana'nın Kızı
Özgün Ad: Muktuk Wolfsbreath: Hard-boiled Şaman -Mommy’s Girl
Yazar: Terry LaBan
Sanatçı: Alex Horley , Steve Parkhouse
Tr Çev&Bal: koftielma
Sayfa Sayısı: 26
Pdf Boyut: 11,02 mb
Cbz boyut: 51,81 mb
Terry LaBan, 20 yılı aşkın süredir çizgi film ve çizgi roman yazıyor ve çiziyor ve çeşitli Harvey Ödülleri'ne aday gösterildi. "Muktuk Wolfsbreath, Hard Boiled Shaman" ilk olarak Fantagraphic dizisi "Cud" ve Dark Horse serisi "Cud Comics" te ve ardından Steve Parkhouse tarafından çizilen bir DC / Vertigo mini dizisinde göründü. Yıllar boyunca devam eden okuyucu ilgisi, Terry'nin en son hikayeyi önce bir web çizgi romanı ve şimdi de tam uzunlukta bir çizgi roman olarak yayınlaması için ilham verdi. Dijital baskı, yeniden basılmamış ilk üç orijinal hikayeyi içerir.

Muktuk Kurtsoluğu bir dedektiftir, ancak geleneksel türden değildir. O bir Sibirya şamanı, hayvanlarla, doğa ile ve ruhlarla iletişim kuran bir kabile büyücüsü.
Sibirya şamanizmi ile klasik kara dedektif kurgusunun benzersiz karışımı bir grafik roman olan Muktuk Kurtsoluğu, okuyucuları cennete, cehenneme ve ren geyiği çobanlarının çadırlarının derisinin arkasına saklanan karanlık sırlara çılgınca eğlenceli, halüsinojenik bir yolculuğa çıkarıyor.
Bu üç sayıda Kurtsoluğu'nu on beş yaşındaki bir çocuğun ölümünü araştırırken buluruz. Anlatılan hikaye, bir kaplan tarafından öldürülen bir çocuk ve yamyam iblisin bir kabile köyüne korku saldığı zamanları anlatıyor. Muktuk, çocuğun ölümü ile iblisin gelişinin bağlantılı olduğunu hissediyor. Daha masum hayatlar kaybolmadan önce gizem çözülecek mi? Muktuk soruşturmadan sağ çıkabilecek mi?
Muktuk Kurtsoluğu, genç bir çocuğun ruhunu kurtarmak için savaşırken kötü kadınlarla, haydut kabile adamlarıyla, iblislerle, hayvan ruhlarıyla ve kendi sorunlu geçmişiyle başa çıkmak için tüm şamanik güçlerine ihtiyaç duyar.
Bunu bize sadece zaman ve dost ruhlar söyleyebilir. Tabii ki, Terry LaBan ve Steve Parkhouse'un yetenekli yaratıcı ekibi de bu konuda biraz söz sahibi olacaktır.



Karakter ve mekan tasarımları ilgimi çekti. Çizgi güzel ve konu ilginç.
Beğeninize. Keyifli Okumalar

PDF indir

CBZ İndir

http://www.cizgidiyari.com/forum/ko...reath-hard-boiled-shaman-02-%96kiss-hill.html
 
Son düzenleme:
Üst