Kızılmaske Tay Yayınları Albüm 2.Seri Sayı 108 - Fantom Şatosu

Kızılmaske Tay Yayınları Albüm 2.Seri Sayı 108 - Fantom Şatosu

Kızılmaske Tay Yayınları Albüm 2. Seri

Like Tree15Likes

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 25.Mayıs.2010, 20:27   #1
Aktif Üye

bortecinefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 208597
•Rep Seviyesi :
bortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond repute
Yeni Kızılmaske Tay Yayınları Albüm 2.Seri Sayı 108 - Fantom Şatosu
Fantom Şatosu (sayı 107'den devam), Amazonlar, Bir Yudum Viski İçin ve Define adlı tam maceraları içermektedir. Arka kapakta hoş bir sürpriz de sizleri beklemekte. tafamus & borti limited şirketi keyifli okumalar diler

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Not: Fantom Şatosu dışındaki maceraları sanırım alışık olmadığım bir ressam çizmiş. Okuduktan sonra yorumunuzu yazarsanız sevinirim.
lion35, Dindar Diker, cefem ve 11 kişi bunu beğendi.

Ömrüm seni sevmekle nihayet bulacak
FENERBAHÇE

Konu direnc11 tarafından (23.Temmuz.2013 Saat 16:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link yenilendi
bortecinefb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 25.Mayıs.2010, 20:46   #2
Onursal Üye

Vergilius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 31422
•Rep Seviyesi :
Vergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond repute
En nadide eserleri ekliyorsunuz şirketiniz baki olsun inşallah...
Vergilius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 25.Mayıs.2010, 21:57   #3
Yönetici

Colinmccay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 100979
•Rep Seviyesi :
Colinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond repute
Alıntı: bortecinefb´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Not: Fantom Şatosu dışındaki maceraları sanırım alışık olmadığım bir ressam çizmiş. Okuduktan sonra yorumunuzu yazarsanız sevinirim.

Paylaşım ve dostluk mükemmel. Sorunun cevabına gelince dostum, çizimler; bana göre 10 üzerinden 4.
lion35 bunu beğendi.
Colinmccay isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 25.Mayıs.2010, 22:21   #4
Yönetici

sarkomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 2760493
•Rep Seviyesi :
sarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond repute
"tafamus & borti limited şirketi"ne gönül dolusu teşekkürler...
sarkomer isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 25.Mayıs.2010, 22:59   #5
Süper Üye

Sinbad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 85123
•Rep Seviyesi :
Sinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond repute
Ne güzel ve ne karlı bir şirket bu hep mutlu insanlar üretiyor.Dostlarının gönüllerini kazanıyor.Sağolun varolun.Yarın ilk işim iş yerimde bu kitabı indirip cizimleri kontrol etmek olacak.Malum evde kota sorunu var.
Alt 27.Mayıs.2010, 18:13   #6
Onursal Üye

altay1944 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 107958
•Rep Seviyesi :
altay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond repute
altay1944 - MSN üzerinden mesaj gönder
Amazonlar,Bir yudum viski için ve define sanırım kapattıktan sonra aklımda kalanlar.Çizgiler bana pek orginal gelmedi sanki tay yayın gölge bir ressama çizdirmiş gibi.aynı olayı bir ara bilka süpermenlerde orjinaller gelmediği için üst basım olarak kullanmış ve baskıya vermişti.Buda buna benziyor.Paylaşım için teşekkür.

Hz. Mevlânâ

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
altay1944 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 27.Mayıs.2010, 18:26   #7
Süper Üye

tafamus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 310779
•Rep Seviyesi :
tafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond repute
evvelsi gün aldığım kitabı dün gönderdim borticinefb arkadaşımız eklemiş sağ olsun ilk macera güzel çizimi diğer çizimler çırağa çizdirilmiş gibi ders amaçlı orasını hiç dikkat etmemiştim bu tür kitapları ararken sahaftaki halimi görün gülmekten kırılırsınız sanki çocuğunu çarşıda kaybedip bulmuş gibi sevinçler birde etraftaki insanların şaşkın bakışları
tafamus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 27.Mayıs.2010, 18:33   #8
Aktif Üye

bortecinefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 208597
•Rep Seviyesi :
bortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond repute
Albüm 106 ve 107 yide bugün taramaya çalışacağım, onlarda da böyle çizimler mevcut, sanırım altay1944 dostum haklı, ticari uyanıklık gibi geldi bana, onun için yorum yazarmısınız dedim zaten.

Ömrüm seni sevmekle nihayet bulacak
FENERBAHÇE

bortecinefb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 27.Mayıs.2010, 18:39   #9
Süper Üye

tafamus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 310779
•Rep Seviyesi :
tafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond repute
benim bir arkadaş vardı çok güzelçizimleri vardı bir keresinde beyaz yapraklı deftere kendisi uydurduğu hikayeyi çizgi roman yaptı çok harika bir hediyedi fakat artık elimde bulunmuyor neyazıkki değerini bilemedik bu serideki çizimlerden bin kat iyiydi maalesef arkadaşımda yok artım maalesef
tafamus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 27.Mayıs.2010, 22:57   #10
Administrator

ertuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
ertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond repute
Üç gündür ben forumda yoktum,müthiş kitaplar eklemişsin dostum eline sağlık,şirkette hayırlı uğurlu olsun,temeli sağlam olmuş,yakışmış,teşekkürler
ertuğrul isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil