Kızılmaske Tay Yayınları 1. Albüm Serisi Sayı: 66 - Gizli şef

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
302,176
Ellerinize, gözlerinize sağlık değerli kardeşim;
harika olduğundan eminim.
Teşekkür ediyor, tüm dostlara gönülden selamlarımı iletiyorum.
Saygılarla...

52308R.gif
 

misterno

Onursal Üye
7 Ara 2009
2,378
17,858
Kapaklı dört fasiküllü albüm...büyülü sisli günlerden kopup gelmiş.Çok teşekkürler paylaşım için.
 

Dindar Diker

Çeviri & Balonlama
11 Nis 2009
2,448
8,403
İzmir
Ben geldiğimde kaldırıyormusun bunları, anlamadım valla. Evin, dükkanın altını üstüne getiriyorum, bulamıyorum bunları. Eee, dünya küçük, elbet buluşuruz yine... Tarama ve düzenleme için çok teşekkürler, dostum.
 

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,621
38,333
izmir
Ben geldiğimde kaldırıyormusun bunları, anlamadım valla. Evin, dükkanın altını üstüne getiriyorum, bulamıyorum bunları. Eee, dünya küçük, elbet buluşuruz yine... Tarama ve düzenleme için çok teşekkürler, dostum.

:Ğ :d Kitapla birebir tarıyorum ki, gelince benden istemeyesin diye.
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,405
Seri halinde paylaşımlar ne denilebilir üstadım elleriniz dert görmesin.
Emekleriniz için çok teşekkür ederim.
İstenilirse aşağısı da okunabilir yoksa konu açısından yukarı bölüm yeterli.
Bu arada 4000.mesaj bu paylaşıma nasip oldu.Aktif paylaşım dönemi içinde 4000.mesaj kısa bir sürede bu başarıyı yakaladım.Bu mesaj oranına erişebilmek için 10 parmak daktilo ve klavye kurslarına dünyanın parasını harcamakla kalmadım aynı zamanda hızlı okuma ve yazma kurslarına gittim.( Bu arada gerçekten çok hızlı okurum derece yapacak kadar.) Parmak sağlığını geliştirebilmek için Zahide ile tutun hayata proğramını hiç kaçırmadım.Büyük büyücü dedemin ruhaniyeti ile rabıta kurdum.Ulu dedemin ruhaniyeti inkişaf ederek son nesil torununa manevi destek oldu.8 ve 9. çakralarıma manevi enerjisini absorbe ederek kanallarımın açılmasını sağladı.O anda derin bir aydınlanma duygusu içinde klavyenin başından aralıksız olarak 12 saat kalkmadan mesaj yazdığımı hatırlıyorum ki bir anda gözlerimi acil serviste açmışım.Acilde ki doktorlar bu kardeşimizde parmak seğirmesi ve sinir boşalması var sürekli elleri bir şeyler arıyormuş gibi dediklerini hatırlıyorum.
Parmaklarımın kas gücünü arttırabilmek için yüksek proteinli kimyasal tükettim onları o kadar güçlendirdim ki Çelik Blek'i kıskandıracak Conan'ı çatlatacak hale getirdim.
Sürekli denemeler yaparak en sonunda 4000 rakamına ulaşabildim.GSM operatörleri mesajla bu başarımı kutladılar.Bu büyük başarı hikayesinin arka planını belki gençlere yok gösterici olur diye paylaşmak istedim.Yakında hızlı mesaj yazma teknikleri adı altında bir kitap yazmayı da düşünüyorum.Çeşiltli yayınevlerinden yoğun talep var.Şimdilik düşünce aşamasında ama olsun belki hayata geçirebiliriz.Kısa bir risale üzerinde duruyorum aslında " Hızlı mesaj yazmanın faziletleri ve deruni anlamları " konulu nasip bakalım umarım olur.Kültür tarihimize eşsiz bir eser bırakacağıma adım gibi Zagor ve Çiko gibi Venom gibi eminim.
Bütün mesaj yazıcılarına bir rehber niteliği taşıyacak bu eserde mesaj yazmanın incelikleri , ana fikir üzerinde yoğunlaşmalar , mesaj yazarken yakılması gereken şifalı buhurlar , okunması gereken dualar , kullanılacak yazı karekterlerinin şahsiyeti gibi konulara değineceğim.Yılların birikiminin bir sonucu olacak bu çalışma.Kendimi mesaj yazmanın Michelangelosu olarak değerlendirmiyorum ama öyle de söyleyenler var kulağıma geliyor.
İlginiz ve son satırına kadar okuduğunuz için bana değil kendinize teşekkür edin sabırlı ve özenli bir insansınız.

 
Son düzenleme:
Üst