Uzay Yolu Kitabı

Otacı

Süper Üye
5 Tem 2016
808
12,355
Uzay Yolu Kitabı


O28Bi.jpg


Özgün Adı: The Star Trek Book
Derleyici: Paul Ruditis
Derleyici: Sanfortd Galden Stone
Derleyici: Simon Hugo
Çeviren: Tufan Göbekçin
Yayın Tarihi: 15.11.2016
Sayfa Sayısı: 336
Yayınevi : Alfa


O2KqG.jpg


Bir uzay yolu hayranı olarak , kitap özgün seriden başlayarak kişileri ve diğer nesneleri gayet güzel bir şekilde açıklamışlar. Çeviri güzel olmuş. Tüm Star Trek severlerin kütüphanesinde olması gereken bir kitap.

İlk Yıldız Gemisi Atılgan'ın kaptanı kimdi? Dünya galaksinin hangi çeyreğinde? Tribble'lar neden sorun çıkarıyor? İntergalaktik tarihin yüzyıllarını inceleyen Uzay Yolu Kitabı bu ve bunun gibi birçok soruyu yanıtlıyor.

Bu kapsamlı rehber kitap, Uzay Yolu evrenindeki teknolojik ilerlemeler ve önemli olayların derinlikli açıklamalarını içeriyor. Hem Yıldız Filosu personelinin hem de onların dostu ve düşmanı olan birçok unutulmaz karakterin ayrıntılı profillerini sunuyor.

Bilgilendirici grafiklerin yanı sıra Uzay Yolu film ve dizilerinden unutulmaz alıntılar ve karelerle dolu olan Uzay Yolu Kitabı, yaklaşık 50 yıldır derin uzayda yaşanan heyecan verici maceralar hakkında bilmeniz gereken her şeyi keşfedip açıklıyor.



Mediafire
Pdf Cs 22Mb:


Yandex
Pdf Cs 22Mb:
 

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,868
5,095



Sayın Otacı ;

Uzay Yolu bizim ilk göz ağırlarımızdan biridir...

Yüz küsür bölümünü indirmiştim. Ancak ne yazık ki TV de usb yeri olmasına rağmen takınca göstermiyor... Bu nedenle TV de tekrar izleme mutluluğuna eremedim...

Bu dizi hakkında çok gerekli ve ilginç bilgileri sunun kitabı bize sunduğun için ;

Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim ...







 

Otacı

Süper Üye
5 Tem 2016
808
12,355
Sevgili dostum; güzel sözlerin için ben de teşekkür ederim. Bilgisayarında usb gösteriyorsa onu televizyona bağlayıp izleyebilirsin. Bende de tüm bölümler dvd disklerde var.
 
Üst