Nihayet marsık yayınevi kızılmaskeyi çıkardı!!!

KUZGUN Çizgi Roman Evi

Kıdemli Üye
31 Ağu 2009
190
353
Evet yıllardır beklediğimiz Kızılmaske nihayet Marsık yayın tarafından yayınlandı.
Mandrakeden sonra Marsık yayın yine yaptı Marsıklığını ve 5 albüm bir arada olarak, büyük albüm olarak kitabı piyasaya sürdü.
Dün özellikle bu kitabı incelemek üzere sahaf bir arkadaşımın dükkanına gittim. Ve jelatininden çıkarıp kitabı inceledim, Kitap büyük boyutlu olarak basılmıştı ama çok kötü bir şekilde büyütülmüş. Gerçekten resim karalerini sanki fotokopiyle büyütmüşler veya paintle köşesinden resimleri çekip büyütülmüş gibi çok kötü bir hale getirip yayınlamışlar. Adeta çamur gibi bir baskı yapmışlar tam anlamıyla rezalet. Büyütmeden kaynaklanan resimlerdeki çizgiler kesik kesik olmuş, eski siyah beyaz baskılı gazetelerdeki gibi kararmalar ve siyahlıklar mevcut gerçekten çok kötü. Birde utanmadan 25 tl.fiyat koymuşlar kime satacaklarsa. Bu şekilde kimsenin bu kitapları okuyacağını, okuyupta bir zevk alacağını zannetmiyorum.
Mandrakeye yapılan eleştirilerden ders alıp insan yaptığı işe biraz özen göstermezmi, hayatlarında hiç çizgiroman okumamışlar sanki. :mad:
Lal, Oğlak, Hozcomics, Parantez, Rodeo, Arkabahçe v.s. yayınevlerinin bastığı kitaplarıdamı hiç incelememişler. İnsan bunca zaman güzel bir şey çıkar diye bekleyip böyle bir şeyi karşısında görünce insanın hevesi kursağında kalıyor. Bu çizgiromanları okuyanlar, bunlara hiç eleştiri yollamıyormu? Kitaplar ellerinde kalınca belki kendilerini düzeltirler. Arkadaşlardan ricam yayınevine mesaj yazıp eleştirilerini yapsınlar, hiç olmazsa Gordon'u kurtaralım. :'(
İşte meil adresleri: E-mail: info@marsikyayincilik.com
Şimdi Hoz'un çıkaracağı kitapları daha bir hevesle bekliyoruz, inşallah bunlarda güzel olur.
 
Son düzenleme:

uu99

Yeni Üye
10 Ara 2009
1
0
Hoz'da Kızılmaske çıkarmıyor.
Kızılmaske'leri tekrar okuma imkanımız yok mu?
 
Üst