Kit Taylor Ceylan Yayınları 6. Seri Sayı 002 - İMAJ (18.01.1967)

12 Şub 2010
15,006
543,642
file




Arka kapaklardaki pijama deseni nedeniyle okuyucular tarafından Pijamalı Seri olarak isimlendirilen bu serinin kitapları cep boy ve kapaklar dahil 66 sayfadır.

Malum, çok sayıda serisi var ve maceralar tekrar edilmiş.
Teksas, Tommiks, Kinova, Kit Taylor o kadar çok taradım ki, zaten ezbere bildiğim kareleri sayfaları tekrar tekrar taramak da baydı resmen:)
Öte yandan farklı serilerin farklı kapakları, farklı imajları var. Bu nedenle de kapakların ve imajların paylaşılması gerekiyor.
Tümünü taramaya kalksam ne ömür kifayet eder; ne de sabır.
Böyle durumlarda seriler hakkında yeteri kadar fikir edinmek için bir kaç sayıyı tamamen, diğerlerini imaj olarak taramayı, paylaşmayı seçiyorum.

Ben de elimi taşın altına koyayım diyen dostlar, benim imaj olarak paylaştıklarımı tümüyle tarayabilirler veya başka serilerden paylaşılmış maceraların sayfalarını imaja ekleyerek tam paylaşım yapabilirler.
Amaç macera okumak ise, zaten diğer serilerde mevcut olanlar okunabilir. Ama çizgi roman severleri bu kapaklardan mahrum etmek doğru olmayacağı için tam taraması paylaşılıncaya kadar imaj paylaşım yeterli olur sanıyorum.

Kit Taylor 6. Serinin 1. sayısını tam olarak paylaşmıştım. Bu kez yaklaşık 25. sayıya kadar imaj olarak paylaşmak suretiyle kırmızıların bol olduğu bu seriyi hiç olmazsa imaj paylaşımlarla kısmen de olsa mavileştirmiş olacağız.
Saygılarımla​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,726
25,910
ordu-turkey
Sayın abim aslında yaptığın doğru aynı macerayı 5-6 kez taramak yerine senin yaptığın gibi ön kapak,iç sayfadan 1-2 sayfa,son sayfa ve arka kapak taramak çok daha iyi böylece seriler hakkında bilgi sahibi olmak ve hangi sayıda hangi maceralar yayınlanmış bilgilenmek daha kolay ve hızlı oluyor.Sen işini bilirsin abim.
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,078
36,676
İstanbul
Kit Taylor'un rütbesi ne acaba? Nette yaptığım kısa bir araştırmada Teğmen gibi gözüküyor. Tom Miks'in yakın arkadaşı ama birisi teğmen, birisi yüzbaşı olmuş galiba. :)

Teşekkürler, abi.
 
Üst