Kit Taylor Ceylan Yayınları 1. Seri Sayı 005 - (31.12.1959)

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,464
26,954






Hoz Comics 2012 paylaşımıdır...




Şu aralar yoğunluktan muzdaribim.Bu seriyi bekleyen dostlarım hakkını helal etsinler.Yavaş yavaş başlıyor,kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Güzel bir hafta diliyorum...


Bu seriye hayat veren BAKUNIN üstadımıza ithafen...


Kit Taylor ve çizgilere gönül veren dostlarıma saygılarımla...



 
Moderatör tarafında düzenlendi:

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,325
Elinize sağlık çok teşekkür ederiz.Acele etmeyelim lütfen bende bitme krizleri ve atakları başladı.Sayın Shoryuken biraz içimizi rahatlatsa da sorun olacak gibi duruyor bende.Geçen bir sürü Marvel yayını aldım Biterse stoklamaya başladım şimdiden.Marvel yazmışım pardon DC comic te var hayli onlarıda okumadım biter miter yeni bir psikozmudur nedir psikiyatrist dostlara yeni bir hastalık ve rahatsızlık müjdesi verelim çizgi roman bitme korkusu okursam biter endişesi yeniden çizgi roman bulamama kaygısı serinin sonunu görememe atakları kafayımı yiyorum nedir ? Bari şu dergileri taramadan akıl sağlığında sıkıntı çıkmasa.Petranyus tada benzer sorunlar görünce biraz olsun rahatladım.Primatlarda hiç kaygı yok boş ver hoca dedimi bitti stres sıkıntı.
Üstada dedimki hocam sendede çizgi roman bitme korkusu varmı
Aynen hocam dedi. psikopatolojik bir durum olabilir ? Bu endişenin kaynağı hocam bence çizgi romanın sık sık kesintiye uğraması bitecekmi çıktımı yeni sayılar bu heralde bu biraz kaygı bozukluğu yaratıyor.
Dün bizim primatların saçı sakalı birbirine karışmış benim kuaföre götürelim dedik.Petranyus uda aradım.Hocam işin yoksa gel bizim elemanları kuaföre götürüyorum randevu aldım dedim telefonda gülme krizine girdi.Gelmezmiyim dedi.Bizim primatların yüzleri neredeyse tamamen tüylerle kaplı adamlar sigara içerken kendilerini yakacaklar neredeyse.Lokalde zar zor ikna ettim.Bizim kuaförden randevu aldım üç tane misafirimi getiriyorum aman dedim mükemmel iş çıkart damat traşı yap tabi abi dedi ne demek laf aramızda damat traşını duyunca sevindi biraz masiraflı olur diye.
Neyse arabaya atladık bizim primatlar Petranyus ve ben kuaför ellerini oğuşturuyor Petranyus kulağıma eğilmiş oğuştur oğuştur birazdan görürsün dedi gülme krizine girdim primatlar bana bakıp bakıp la havle çekip duruyorlar kuaförde abi bir şeymi oldu dedi.Yok canım dedim şurdan bize birer çay söyle.
Çayları içtik primatlar bardağı ağızlarına götürüyorlar ama tüylerden ağız ortalıkta yokki kuaför şapşal şapşal bana bakıyor hocam dedi çay nereye gidiyor adamlarda bir göz kalmış tüy bulunmayan.Dedimki bizim kuaföre çaydan sonra bize birer tanede sigara ver dışarda sigaraları yaktık kuaför bana dönmüş abi sigara dumanı tüylerin arasından nerden geliyor hiç bir şey gözükmüyor.Adamlarda el ve tüyden başka bir şey yok.
Aman dedim adamlar benim için çok değerliler
Petranyus bu arada alem adamsın hocam dedi gülmemek için kendini sıkmaktan kramp girmedik bölge kalmadı sanırım.
Neyse bizim primatlardan birini zar zor ikna ederek kuaför arkadaşımızın şefkatli kollarına teslim ettik.koltuğa oturttuk ama diğerleri homur homur.
Bunlar sıkıldıkça çay söyledim.Çaycı gelmiş abi bu adamların ağzı gözükmüyor çay nereye gidiyor demezmi ben kendimi zar zor dışarı attım karnım ağrıdı gülmekten Petranyus la.
Biz eskiden berber derdik yeni nesil kuaför diyor önce sakalları biraz düzelt dedim.Damat traşı olacaklar dedim ya bizim primatlar hoca ne damatı ikide bir damatda damat kıllanmayın dedim zaten her yeriniz tüy.
Kuaför arkadaş önce güzelce sabunlamaya çalıştı sakalı ama sabun katrana dönüşüyor yılların nikotini sarmış dörtbir yanı kuaför bana bakıp abi sabun birtürlü beyazlamıyor yav dedi.Öyle olmaz dedim sen önce bir yıka heralde biraz tiksindi bizim eleman çırağa emanet etmek istediysede kalabalık primat grubu karşısında istemeye istemeye geri adım atmak zorunda kaldı.Sıcak suyu açıyor sabun sürüyor sakallarda en ufak bir değişiklik yok.Neyse dedim ya sen bol bol köpürt bir şey olmaz.
KUaför, abi ilk defa böyle bir şey gördüm traş sabununun neredeyse yarısı gitti sakalda en küçük bir oynama yok.
Boş ver dedim sen kısalt gitsin biraz demeye kalmadan bizim koltuktaki primat hiddetle bu sabun bu sakala yedirtilmeden olmaz diyince sakala sabun yerdirtme işlemi hayli devam ettiysede bir türlü istenen sonucu vermedi.
Bizim primatlarda bir hayli sıkılınca çay söyleyin abilerinize.
Neyse sonunda biraz mesafe alan kuaför arkadaş usturayla sağı solu biraz düzeltti makasla yüzün yarısını kaplayan derin tüy ve kıl tabakasını açmayı başardı.Saçlardan da bir miktar düzeltme sağlayabildi.Kuaför yanıma gelmiş abi damat traşı dedin damat sandım gerçekten öldüm bunları nereden buldun.
Abinizin saçlarını yıkamayı unutmayın sakın.
Kuaför Serengeti de tavşan görmüş sırtlan gibi bana bakıyor Petranyus gülüp duruyor.Saçları lavaboya doğru getirdi getirmesinede bir tüy yumağı gibi şampuan döke döke bir hal oldu primatlarda derin homurtu bu arada.Kuaför zar zor saçları bir elden geçirdi ama
Abi bu ne biçim bir saç keçe gibi at kuyruğu gibi öldüm dedi.
Dışarda da meraklı bir kalabalık bizim primat grubuna bakıyor.Uzatmayalım bizim kuaför zar zor işlemleri bitirdi.Petranyus çok yakıştı eline sağlık derken abi dedi hayatımın en zor damat traşını yaptım bittim öldüm.
Neyse bizimkilerin en azından yüzlerinde ağız olduğunu görebilir hale geldik.
Hadi dedim lokale gidelim damatlar.Primatlardan ortak ses hocaaaa.
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,039
75,338
hiçbiryerde :)
Tamam, abolardis dostumuzu da kaybettik :).
Çizgi diyarının zenginliği baş döndürüyor ve
evde de çizgi roman olsun demeye başlıyorsunuz.
Çoğumuzun başına gelen şey, sonrası gelsin seriler,
gitsin takım takım çizgi romanlar, durabilene aşk olsun. :)

Eline sağlık sevgili Prince, ne demek, helal olsun,
asıl siz helal edin, keyifle takipteyiz.
 
Üst