Reported Post by hasan1946

hasan1946

Yeni Üye
14 Tem 2019
6
5
hasan1946 has reported a post.

Reason:
Post: İngilizce Eğitim Kitapları(36 Pdf Kitap)
Forum: Diyar Kütüphanesi
Assigned Moderators: ertuğrul, Baltimora, Mehmet Ali, Colinmccay, uzung, büyük beyaz, sarkomer, profesör, The_DarknesS, Gulyabani, yeryüzü

Posted by: Doktor Kim
Original Content:
İngilizce Eğitim Kitapları(36 Pdf Kitap)

fenglishgrammartek.jpg


ELS (English Language Studies) İngilizce Eğitim 98 Mb.

- 780 Sayfalık, Ingilizce Öğrenme Seti
- ELS Kelime Kitabı
- ELS Gramer Anlatım Kitabı Tam Set
- ELS Okuma Kitabı
- ELS 2001, 2002, 2003, 2004 Tamamı
- ELS Worksheets

ELS- İngilizce Dergi Seti (Türkçe anlatımlı-35 adet)
YDSye hazırlanan ya da akademik yabancı dil sınavlarına hazırlanabileceğiniz harika bir kaynak.konu anlatımları, boşluk doldurmalı, çoktan seçmeli testler, reading, vocabulary çalışmaları için çok özel bir kaynak... işinize yarayacak ve size başarı sağlayacaktır..

İngilizce konusunda Türkiye'nin en deneyimli ekibi tarafından titizlikle hazırlanmış olan ELS İngilizce eğitim seti, Türkçe anlatımlıdır ve İngilizce'yi eksiksiz olarak tüm ayrıntıları ile öğretmektedir, ülkemizde YDS , KPDS, ALES başa olmak üzere, yanabcı dil sınavı adaylarının da ihtiyacını karşılamaktadır.

Bol alıştırma ve çeşitli türde sorular sunan ELS (English Language Studies) İngilizce'ye dair her türlü bilgiyi içermektedir.

* Her biri belli başlı gramer konularına ve YDS soru tiplerinin incelenmesine ayrılmış dergi setimizdir. Birinci sayıdan itibaren, gramer bilgisini test eden “Test Yourself”, okuma-anlamayı geliştiren “Reading Comprehension Passages”, son on yılda ÖYS ve YDS’de çıkmış sözcüklerin kullanıldığı “Test Your Vocabulary”, “Test Your Prepositions and Phrasal Verbs” bölümlerini ve, her sayıda bir sınav olmak üzere, 35 deneme sınavı içerir.

* English Grammar Inside and Out
Dergideki egzersiz, test ve deneme sınavlarının alt yapısını oluşturan, İngilizce dilbilgisini ayrıntılı biçimde ele alan ve konu anlatımı, egzersiz ve test içeren 720 sayfalık gramer kitabımızdır. English Grammar Inside and Out, sadece sınava hazırlanırken değil, üniversitede okurken ya da daha sonra iş yaşamınızda, her zaman elinizin altında olması gereken bir referans kitabıdır.
* English Through Reading
75 Intermediate - 75 Upper Intermediate ve 50 Advanced olmak üzere üç düzeyde 200 okuma parçası ve bunlarla ilgili “vocabulary” ve “reading comprehension” çalışmaları içermektedir.
* Test Your Vocabulary
Yaklaşık 150 sayfadan oluşan bu kitabımız, sözcük öğrenmeyi kolaylaştıran egzersizler ve 60'ar soruluk 25 test içermektedir.
* 35 Deneme Sınavı


PDF formatında, kaliteli olarak taranmıştır, faydalı olması dileğiyle....

LİNK:
 
Üst