scanfan
Yönetici
- 25 Eyl 2013
- 7,208
- 76,634
Kere - Sayı 15
2006 Tarihli 15. sayı
43 MB 16 sayfa CBR

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(Mega)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(Mediafire)"Kere", ODTÜ'nün "Gülmece Topluluğu" tarafından çıkartılan bir dergiymiş. Buradaki de derginin 2006 yılında çıkmış olan 15. sayısıymış. Bu sayıya kadar gelebildiklerine göre bu işe ciddi olarak asılmışlar demek ki. Dergi hala çıkıyor mu bilmiyorum. Uzun süredir eski kitapçılardan doğrudan kitap almamıştım (ara sıra internetten alıyordum tabii ki). Dergiyi bu sabah bir eski kitap yığını arasında görünce hemen aldım, çünkü sevgili "direnc11"in eski bir isteği aklıma geldi. Yanlış hatırlamıyorsam bir tarihte ODTÜ'nün eski mezunlarından olduğunu yazmıştı. Ayrıca bir başka tarihte de bu dergiler için bir istekte bulunmuştu. (şurada). Sevgili "profesör" üstadımız da bu isteğe hemen cevap vermiş ve "Kere"nin ilk sayısını paylaşmış (şurada) Bir çeşit andaç/yıllık mahiyetindeki bu tür üniversite dergileri genelde yılda bir kez çıkarlar, Bu da öyle olmalı. Ama yine de doğrusunu sevgili "direnc11" biliyordur. (birinci sayı 1990'da çıktığına göre, derginin yılda bir kez çıktığı anlaşılıyor)
Sevgili "direnc11" şahsında ÇD'nın tüm ODTÜ'lü üyelerine saygılarımla...
(Bu arada hepinizin bayramını kutluyorum)
Son düzenleme: