![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 25.Eylül.2013
•Rep Puanı : 1847534
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Arkadaş Canlısı Bir Playboy Karikatürü Playboy dergisinin yakın tarihli sayılarından birinde bulduğum bir karikatür. Playboy eski Playboy olmaktan çıkmış bence. Yenilerdeki karikatürler aslında o 1960'lı 70'li yılların karikatürlerinin yanına bile yaklaşamıyorlar. Nerede o Doug Sneyd'ler, Eric Sokol'ler, Eldon Dedini'ler, Gahan Wilson'lar (ben onların çizdiklerini severdim). Yine de espri (kara mizah mı demeli, absürt mizah mı) fena değil gibi. Nicholas Gurewitch çizmiş. Çeviri sadece 2 cümle olunca karikatürler bölümüne koydum. ![]() Konu scanfan tarafından (10.Aralık.2019 Saat 17:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: görsel restore edildi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
çeviri, karikatür, nicholas gurewitch, playboy |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
The Great Comic Book Heroes - Jules Feiffer (Playboy Yazısı,1965) | scanfan | Çizgi Roman ve Kahramanlar Makaleler&Köşe Yazıları&Araştırmalar | 1 | 16.Kasım.2020 23:20 |
Playboy Dergisinin Kurucusu Hugh Hefner Öldü | scanfan | Genel Duyurular | 15 | 30.Aralık.2017 19:42 |
Brezilya'da Görülen Garip Deniz Canlısı | lenard | Videolar | 4 | 08.Ocak.2014 19:31 |