Kebir - Sayı 52 (Fransızca)

Hones

Guest
11 Nis 2009
3,046
10,053
Suat Yalaz'ın yurt dışında çizdiği erotik çizgi romanları ararken buldum :) Belki arşivin de olmasını isteyenler olur diye paylaşıyorum.

file


file


file



 
Moderatör tarafında düzenlendi:

bes5uc3

Süper Üye
11 Ara 2011
965
1,975
Kırşehirli
Surpriz bir çalışma. karaoğlan adeta yeniden çizilmiş. Macera yeni olsa gerek. Hiç bir karaoğlan macerasına benzemiyorsa da çizim tipleri ve hareket benzeşim karekterleri karaoğlan maceralarından göndermelere sahip. karaoğlan da hayli evrim geçirmiş. Giysileri bildik olmasa, Kimi kez Karaoğlan demeğe bin şahit ister. ha keza Balaban da öyle...

Çok iyi bir arşivlik koleksiyondu.

Teşekürler.
 

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,004
20,646
Gaziantep
Sevgili "Hones" elinize sağlık.Kapaktaki etiket izini temizleyip,yeniden taramanız mümkün mü.Ayrıca Sevgli "vefalı"nın üstteki mesajına katılıyorum.Yalnız başlangıç sayfası Suat Yalaz çizimi.Suat Yalaz her sayfada olmazsa bile birkaç sayfada bir imzasını atar.28 Sayı kendi çizimi.Bu sayıda Karaoğlan Karaoğlan'a benzemiyor ki.

EK;comicbd.fr/Se-kebir.html'de kapağın temizini ve diğer Kebir kapaklarını buldum ama hiçbiri Suat Yalaz çizimi değil.
 
Son düzenleme:
12 Şub 2010
15,006
543,758
Üç çizgi roman severin yorumunu okumadan önce ve sunumdaki sayfalara bakar bakmaz aynı şeyleri söyledim

Ya Suat Yalaz usta Karaoğlan'ı Kebir yapmayı kendine yediremediğinden kasten farklı çizdi diyecektim ama hadi Karaoğlan'ı o çeneyle çizdi, lakin 5. sayfadaki çizim kesinlikle Suat Yalaz'ın olamaz, ekibe dahil edilen acemi ressam işi dedim.

Karaoğlan uzmanı üç dostun yorumları hiç bir şüpheye yer bırakmadı, aynen katılıyorum.

Suat Yalaz ustanın anılarını mutlaka yazması lazım. Anlatacak çok şeyi olduğuna inanıyorum. Sadece Karaoğlan'ın perde arkası öyküleri bile çizgi roman tarihimiz için çok önemlidir. Çünkü Karaoğlan, tarihi çizgi romanlarımızın bir numarası, en ilgincidir ve onsuz tarihi Türk çizgi romanı düşünülemez.

Çok teşekkür ederim sevgili hones.
 
Üst