![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 27.Haziran.2009
•Rep Puanı : 100979
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bu seri Haftalık olarak çıkan genel sıralamada 7. seri olup TAY Yayınları tarafından 1988 yılında 20 sayı çıkmıştır. 1989'da daha önce çıkan fasiküller ikişerli olarak birleştirilip 10 cilt çıkarılmıştır.
![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sarkomer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeryüzü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] werewolf [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sarkomer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sarkomer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] werewolf [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sarkomer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Altay1944 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] murtaza5 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Altay1944 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Altay1944 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Altay1944 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] werewolf [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sarkomer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Karaoğlan Tay Yayınları Süper Albüm Sayı 01 Karaoğlan Tay Yayınları Süper Albüm Sayı 02 Karaoğlan Tay Yayınları Süper Albüm Sayı 03 Karaoğlan Tay Yayınları Süper Albüm Sayı 04 Karaoğlan Tay Yayınları Süper Albüm Sayı 05 Karaoğlan Tay Yayınları Süper Albüm Sayı 06 Karaoğlan Tay Yayınları Süper Albüm Sayı 07 Karaoğlan Tay Yayınları Süper Albüm Sayı 08 Karaoğlan Tay Yayınları Süper Albüm Sayı 09 Karaoğlan Tay Yayınları Süper Albüm Sayı 10 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] reader20 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Werewolf Konu direnc11 tarafından (04.Ocak.2023 Saat 09:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: Karaoğlan Tay Yayınları Tam Macera Derleme - Ban-ı Çiçek |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2785493
•Rep Seviyesi :
![]()
YENİ bir seri daha kırmızıya bezenmiş karşımızda duruyor.Listenin hazırlanmasına büyük emek veren Colinmccay kardeşime gönülden teşekkürler. Eminim ki diğer serilerdeki gibi yakında mavi mavi masmavi olur. Şimdiden tüm emek veren ve verecek olan değerli kardeşlere teşekkürler...Suat Yalaz üstada da gönülden saygılar...
Konu sarkomer tarafından (06.Mart.2010 Saat 02:37 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye |
![]()
Mod arkadaşlar listeyi yukarıda sabitlerse çok yerinde olur düşüncesindeyim.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 21.Şubat.2010
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Elinize, emeğinize sağlık bu Şaheserler için :-))
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 22.Kasım.2011
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
ellerinize sağlık teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 28.Ekim.2011
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
ellerinize sağlık.çok teşekkür ederim.süper bir paylaşım.çok sağolun.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Onursal Üye Çizgi Roman Ustası Üyelik tarihi: 24.Şubat.2015
•Rep Puanı : 365673
•Rep Seviyesi :
![]()
Elinde Tay'ın Karaoğlan Süper Albüm 1. ve 10. sayı olan arkadaş varsa, rica etsem, yayının üst fiyatlarını bakıp, bana buradan aktarabilir mi acaba?
İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 29.Kasım.2021
•Rep Puanı : 28
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Ellerinize emeğinize sağlık
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karaoğlan Lal Kitap Yalaz Prodüksiyon Sıralı Liste | altay1944 | Karaoğlan Lal Kitap Yalaz Prodüksiyon (8. Seri) | 36 | 06.Ocak.2022 12:53 |
Jil Tay Yayınları Sıralı Liste | Colinmccay | Jil (Gil) | 9 | 10.Temmuz.2019 03:37 |
Karaoğlan Güneş Renkli Sıralı Liste | @serkan@ | Karaoğlan Güneş Renkli Seri (6. Seri) | 28 | 28.Nisan.2019 16:59 |
Karaoğlan Hayat Neşriyat Renkli Seri Sıralı Liste | Colinmccay | Karaoğlan Hayat Neşriyat Renkli Seri (5. Seri) | 3 | 14.Haziran.2014 18:38 |