Karaoğlan Haftalık Resimli Kahramanlık Dergisi Sayı 125 - Kızılkule

vefalı

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 May 2009
3,906
72,023
file
file


file
file




Kızıl kule adlı macerayı tamamladığımda tam macera ham tarama olarak tekrar paylaşacağım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,004
20,641
Gaziantep
Yeniden düzenlediğim Karaoğlan-Kudüs İlahesi ve Kızıl Kule (1.fasikül) nin kapakları FACEBOOK-ÇİZGİ DİYARI sayfasında.

NOT: Yüklediğim kapaklar yok olmuş.Biz üyelerin resim yükleme izinleri yokmu.
 
Son düzenleme:

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,851
137,088
NOT: Yüklediğim kapaklar yok olmuş.Biz üyelerin resim yükleme izinleri yokmu.[/QUOTE]

Bütün üyeler resim yükleyebilir,mutlaka yüklemede sıkıntı olmuştur.
 

bes5uc3

Süper Üye
11 Ara 2011
965
1,975
Kırşehirli
Bu web sayfası benim hayatımın bir parçası gibi olup çıktı. İnternette nereye dalarsam dalayım, alışkanlıkla ve bir cazibeye tutulmuşlukla bu Çizgidiyarı web sayfasına gayri ihtiyari girip çıkıyorum .

Bu eylemin temelinde çizgiroman kadar çalışmalara ve çalışmaları yapanlara bir aşınalık bakışım tutkusu oluşuyor. Hiç bilmediğiniz insanların sunu, teşekür yazıları ve hizmet gayretleri sayesinde, gönülden gönüle söyleşilen bir yol oluşuyor.

Günlük olarak rumuzsuz üç beş kez girip çıkıyorum. 15-20 saniyeliğine de girsem siteye girişle kendimi dinlenmiş bir icabı yapmanın rahatlığı içinde hissediyorum. Siteye girip çıkan şöyle bir göz atmalarımla damak tadı oluşuyor. Gerçekten de günüm anlam buluyor. Biliyorum ne civciv çıkacak, ne kuş çıkacak. Ama bildiklerimi de görmek hoşuma gidiyor. Görmezsem rahatsız oluyorum

İşte siteye girme tiryakiliğim vefalı, profösör, Altay 1944, tex, cngz1 gibi değerli Karaoğlan vefalılarının çabaları neticesinde sanal oluşan bağlar nedeniyledir.

Yavaşça yayını da olsa Orjinal kapaklı bu kitapların pahası bir çizgi roman severi için bulunmaz olmaktadır. Teşekürler Vefalı.
 

erdallll

Onursal Üye
24 Eyl 2009
1,450
7,068
güzel paylaşım teşekkürler.güzel bir macera listesi ve yayın arşivi yayınlanıp en başa sabitlenebilir diyorum ne dersiniz Karaoğlan severler.
 
12 Şub 2010
15,006
543,714
Medi Fire'da yaşadığım sorun nedeniyle bir türlü indirmediğim ve sonunda karargah ziyaretimde sevgili ertuğrul'un bilgisayarında göz atabildiğim bir sayı oldu.

Ön kapağın güzelliğiyle kendimi o şatonun bahçesinde hissettim. Arka kapakta o dönemin Karaoğlanlarında sıkça kullanılan ve çok hoşuma giden babaoğulun pozlarını görünce eski bir dostla karşılaşmış gibi oldum.


Sevgili vefalı dostumuz benzer daha çok mutluluklar yaşatacak bu zengin arşiviyle.


Teşekkür ediyor, sağlık dileklerimle saygılarımı sunuyorum.
 
Üst