Karaoğlan Lal Kitap Yalaz Prodüksiyon Sayı 48 - Ba'nı Çiçek

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,464
26,954















Kitap için Ertuğrul üstadıma çok teşekkür ediyorum.

Bu güzel maceralar için

Suat YALAZ

üstadın bileğine,yüreğine sağlık.

Mutlu pazarlarınız olsun...






MEGA




Ham Tarama MEDIAFIRE




 

bes5uc3

Süper Üye
11 Ara 2011
965
1,972
Kırşehirli
Yoğun çalışma temposundan fırsatla çalışmalar yaptığınızı bizatihi siz bahsediyorsunuz. Bu nedenle bu çalışmalarınız bir kez daha önem kazanıyor. Bu paylaşımcı ve özenli çalışmanızla ne denli cebelleşme içinde olduğunuz açık. Değerli katkı çalışmanız olan "Banı Çiçeğin" marjında biraz ödün vermişsiniz galiba.

Tebrik, takdir, esenlik ve selam dileklerimle...
 

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,464
26,954
"Banı Çiçeğin" marjında biraz ödün vermişsiniz galiba.

Üstadım diğer kitapların marj ölçüsü neyse, o ölçüye göre otomatik vermiştim.Fakat son kitapların kesim ölçüleri sanırım biraz farklı.Bu sebeple kalan yedi kitabın ölçülerini tekrardan düzenledim bu gece.Umarım daha güzel olmuştur...
 

bes5uc3

Süper Üye
11 Ara 2011
965
1,972
Kırşehirli
Öncelikle çok teşekkür ederim.

Teşekkürü gerekçelendirmek gerekirse; kendi seyri içinde olan bir çalışma üzerinde, ikinci kez bir meşekkati göze alıp çalışma yapmanız beni ziyadesiyle duygulandırdı.

Biz sizin çalışmalarınızı pasif paylaşan olarak önemsereken; siz de yararlanıcı paylaşımcıların dilekleri doğrultusunda olası olan önemsemeyi ortaya koymanız gerçekten dikkate şayandır. Takdirle belirtirim.

Diğer yandan üslendiği işinin kolektif sorumluluk bilincine olan vukufiyet bilinci gerçekten kendi olan bir ulviyettir. Bu sayfaların işleyişini salt "ego" yerine sağlam, sağlıklı karşılıklı iletişen ilişkiler üzerine kurmanın erdemidir. Ancak gipta edilir.

"Çizgidiyarının" sloganıyla : "çizgi roman hepimizin. yaşasın çizgi roman dostluğu ve yaşasın çizgi roman paylaşımcılığı". Bütün emek ve paylaşımların karşılıklı sorumlukların, "çizgi roman hepimizindir" düsturundan ilhamla ortaya çıktığına artık eminim. Bu paylaşımcılığı koordine eden kaynağımız ile tüm yüküm ve sorumluluk olan kaynağımız; bu slogan.

En içten saygı ve teşekkürlerimle...
 
Son düzenleme:
Üst