KARAOĞLAN-Hayat Neşriyat Renkli Seri No 15

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,004
20,646
Gaziantep
file


 
Moderatör tarafında düzenlendi:

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,147
4,518
Kapak işini de halletmişsiniz üstad.Teşekkürler her bir paylaşım ile gönüllerde engin sevgi birikimleri oluşturuyorsunuz.Karaoğlan olsunda her dem okunur.
sevgi & saygıyla
 

erdallll

Onursal Üye
24 Eyl 2009
1,450
7,069
evet karaoğlanın en güzel renkli serisi ve baskı kalitesi en yuksek seri üstad suat yalazda zaten sohbetlerinde yer veriyor bu konuya.teşekkurler.
 

bes5uc3

Süper Üye
11 Ara 2011
965
1,975
Kırşehirli
14. sayıya yazdığım mesaj sırasında yüklemeleri indirip incelememiştim. Bu kadar güzel ve özenli oldukça temiz tarama için özellikle teşekürler.

Karaoğlana Güzel taramayı benim takip edebildiğim kadarla değerli Vefalı Dostumuz başlatı. Bu alanda bir öncü oldu. Değerli Profesör de 60'lı yıllara dek dergiler içinde son tarama lardan olan sayılarda bu özen ve itinayı göstermişti. Bu nedenle bu iki Çizgi Roman vefakarlarını da anmak yerinde olacak.

Şu anda Lal yayınlarıda Kılıçların gölgesinde macerasını kaçıncı okunuşu (Lal yayınlarında ikinci okunuşu) olduğunu bilmediğim baskı ne kadar kötü, ne kadar özensiz (bilemiyorum taramamı öyle ama bana baskı gibi geldi) hani sürçü lisan edesiniz geliyor.

Okunan şeyle çizimleri birlikte algılamanın hayal alemi ne yazık ki Kılıçların gölgesi baskısında yaşanamıyor. Arşivden de çıkarıp atasım geliyor.

Bunları gördükçe Teksi ve yukarıda anılan vefakarları takdir etmemek olası mı?

Çok çok teşekürler. Artık bu dolgu baskı sizden sorulur diyesim geliyor....
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,089
36,761
İstanbul
Bu sayıda Suat Yalaz gelen okuyucu mektuplarına cevaben Karaoğlan'ın doğuş öyküsünü ve nereden nasıl esinlediğini anlatıyor. Bu içeriğiyle de önemli bir paylaşım.

Teşekkür ederim, üstadım.
 

kral27700

Kıdemli Üye
20 Nis 2012
131
195
GAZİANTEP
Karaoğlan ve Tarkan benim en çok sevdiğim kahramanlar arasında ilk sırada gelir. Karaoğlan biraz daha ağır basar. Çünkü kahramanımız tek başına değildir. Yanında yardımcıları vardır. Bunlar babası Baybora ve yiğit dostu Balaban ve seyisi Çalık ve yağız atı Yağmur, sözlüsü diyebileceğim Bayır gülü ile her serüvenine bu yardımcılarının komiklikleri renk kattıkları için sürükleyici bir romandır. Keşke sitedeki değerli kadim dostlarım üstad Suat Yalaz hocamızı sitemize davet etse onunla muhabbet etse ve Karaoğlan ve western kahramanı acımasız Apaçi Chato (Avatarımdaki kahramanı kendisi yaratmıştır) ve Sony-Ringo , çizgilerine bakılırsa bu romanda kendisinin eseri olması lazım bu eserler hakkında söyleşi yapılsa ne iyi olur. Bu arada paylaşıma sunan büyük Üstadıma sonsuz teşekkürler. Ellerin dert görmesin....
 
Son düzenleme:
Üst